Mogelijk gemaakt door:
Dit zegt de klant.nl - uw kwaliteit verdient meer klanten!
X90
HUUR de VERHUIZER
Berenkoog 83
1822 BN Alkmaar
T: 072 - 820 038 6
I: www.huurdeverhuizer.nl

Klantenbeoordelingen

8 ,9
100% beveelt HUUR de VERHUIZER aan!

HUUR de VERHUIZER 8.9 van de 10 gebaseerd op 110 klanten met 110 beoordelingen.
Eerste indruk 8,6
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 8,9
Taxatiebezoek 8,8
Prijs/kwaliteit verhouding 8,8
Uitstraling verhuisteam 9,1
Vakbekwaamheid 9,1
Service 9,2
 

Fam. uit Broek in waterland

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 9,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 9,0
Taxatiebezoek 9,0
Prijs/kwaliteit verhouding 10,0
Uitstraling verhuisteam 10,0
Vakbekwaamheid 10,0
Service 10,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) er zijn geen woorden voor uitstekend!!!!!!!!!!!
 
Gemiddelde 9,6

Beoordeeld op donderdag, 20 februari 2014 om 10:17

j. uit Purmerend

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 10,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 10,0
Taxatiebezoek 10,0
Prijs/kwaliteit verhouding 10,0
Uitstraling verhuisteam 10,0
Vakbekwaamheid 10,0
Service 10,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Zoals jullie zien geef ik een zeer positieve beoordeling, hebben jullie echt verdiend. Omdat deze kolom over positieve ervaringen moet gaan, ga ik naar de volgende kolom Tips.
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER Vier man aangetreden de 18e december, zeer voortvarend te werk gegaan en een plezier om naar te kijken. J, J en A prima , echter Hans een harde werker!! viel uit de toon. Ik noem het maar dat hij overdreven beleefd was, zodanig beleefd dat je je net niet in de maling voelde genomen. Ik kan misschien nog even doorgaan, maar als ik zeg dat ik blij was dat de verhuizing gedaan was, bedoel ik ook dat hij uit beeld was en dat is toch een vervelende constatering. Ik heb mij ingehouden om hem er op aan te spreken, mijn vrouw en ik hebben het er nog over, maar als dat zo is, zeggen we gelukkig toch nog, dat het voor de rest prima geregeld was en toch tevreden zijn. Sorry
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op donderdag, 23 januari 2014 om 18:53

M.N. uit Purmerend

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 7,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 7,0
Taxatiebezoek 7,0
Prijs/kwaliteit verhouding 8,0
Uitstraling verhuisteam 8,0
Vakbekwaamheid 8,0
Service 8,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Het voorgesprek, de overeengekomen prijs, alsmede de perfecte-en professionele service tijdens de verhuizing is mij zeer goed bevallen. Kan en zal dit bedrijf met een gerust hart aan een ieder aanbevelen.
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER Geen
 
Gemiddelde 7,6

Beoordeeld op zaterdag, 11 januari 2014 om 18:10

kees uit Spanbroek>Hensbroek

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 8,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 10,0
Taxatiebezoek n.v.t.
Prijs/kwaliteit verhouding 9,0
Uitstraling verhuisteam 9,0
Vakbekwaamheid 9,0
Service 10,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Ben zeer tevreden over de gehele gang van zaken en de daarvoor berekende kosten
 
Gemiddelde 9,2

Beoordeeld op vrijdag, 03 januari 2014 om 16:09

Erik uit Alkmaar > Haarlem

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 6,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 7,0
Taxatiebezoek 7,0
Prijs/kwaliteit verhouding 8,0
Uitstraling verhuisteam 9,0
Vakbekwaamheid 9,0
Service 9,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) De professionaliteit en efficiency van het verhuisteam zorgde voor een vlekkeloze verhuizing naar acht hoog …… voor ons zonder zorg ! Complimenten !
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER Ga zo door !
 
Gemiddelde 7,9

Beoordeeld op woensdag, 01 januari 2014 om 21:57

S uit Zwaag > Andijk

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 9,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 8,0
Taxatiebezoek 9,0
Prijs/kwaliteit verhouding 8,0
Uitstraling verhuisteam 9,0
Vakbekwaamheid 9,0
Service 8,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Het was een voorspoedige verhuizing, ik zou ze daarom dan ook aanbevelen als verhuizers.
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER Neem ook de tijd bij het inladen van de laatste spullen.
 
Gemiddelde 8,6

Beoordeeld op woensdag, 01 januari 2014 om 20:41

AnneMarieke uit Overveen > Haarlem

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 7,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 8,0
Taxatiebezoek 8,0
Prijs/kwaliteit verhouding 8,0
Uitstraling verhuisteam 9,0
Vakbekwaamheid 9,0
Service 9,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Er wordt in oplossingen gedacht. En er wordt meegedacht. Daardoor maat-en vakwerk
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER Ik was over alles zeer tevreden
 
Gemiddelde 8,3

Beoordeeld op woensdag, 01 januari 2014 om 08:51

R. uit Purmerend

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 10,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 10,0
Taxatiebezoek 10,0
Prijs/kwaliteit verhouding 10,0
Uitstraling verhuisteam 10,0
Vakbekwaamheid 10,0
Service 10,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Echt helemaal goed
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op dinsdag, 31 december 2013 om 19:51

h. uit hoorn

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 8,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 8,0
Taxatiebezoek n.v.t.
Prijs/kwaliteit verhouding 8,0
Uitstraling verhuisteam 9,0
Vakbekwaamheid 9,0
Service 10,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Geode service, enthousiaste verhuizers die vlot het meubilair etc van het ene naar het nadere huis brengen zonder maar iets te beschadigen....hulde
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER Zo doorgaan ;))
 
Gemiddelde 8,7

Beoordeeld op dinsdag, 31 december 2013 om 11:41

E.G. uit Overveen

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 9,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 9,0
Taxatiebezoek 9,0
Prijs/kwaliteit verhouding 9,0
Uitstraling verhuisteam 8,0
Vakbekwaamheid 8,0
Service 8,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Goed bedrijf, goede indruk.
 
Gemiddelde 8,6

Beoordeeld op dinsdag, 31 december 2013 om 11:03

A. uit Heiloo > Bergen n-h

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 8,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 9,0
Taxatiebezoek 8,0
Prijs/kwaliteit verhouding 8,0
Uitstraling verhuisteam 9,0
Vakbekwaamheid 9,0
Service 9,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) BUITENGEWOON TEVREDEN VOOR SNELLE SERVICE, AANPASSING DATUM, KUNIDG IN- EN UIT ELKAAR HALEN VAN DE VERHUISSPULLEN, VRIENDELIJK GOED MEEDENKEND KORTOM: ZEER TEVREDEN
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER GEEN
 
Gemiddelde 8,6

Beoordeeld op maandag, 09 december 2013 om 16:13

J. uit Egmond- Binnen > Heiloo

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 9,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 9,0
Taxatiebezoek 9,0
Prijs/kwaliteit verhouding 9,0
Uitstraling verhuisteam 10,0
Vakbekwaamheid 10,0
Service 10,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Wij zijn zeer tevreden over HuurdeVerhuizer. De mannen gingen voorzichtig en bekwaam om met onze spullen. Ze zijn ervaren en een goed team samen. Alles ging rustig en ordelijk. Nogmaals bedankt Alexander, Johan en Maurits.
 
Gemiddelde 9,4

Beoordeeld op vrijdag, 06 december 2013 om 11:42

Rosemarie uit twisk > Abbekerk

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 9,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 9,0
Taxatiebezoek 9,0
Prijs/kwaliteit verhouding 10,0
Uitstraling verhuisteam 10,0
Vakbekwaamheid 9,0
Service 10,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Alles prima geregeld. Fijne betrouwbare mensen die met respect omgaan met de spullen.
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER Ga zo door! Ik beveel Huur de Verhuizer zeer zeker aan bij anderen.
 
Gemiddelde 9,4

Beoordeeld op vrijdag, 06 december 2013 om 08:09

M. uit purmerend

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 9,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 9,0
Taxatiebezoek 9,0
Prijs/kwaliteit verhouding 7,0
Uitstraling verhuisteam 9,0
Vakbekwaamheid 9,0
Service 9,0
 
Gemiddelde 8,7

Beoordeeld op donderdag, 05 december 2013 om 22:00

j. uit Castricum > Heemskerk

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 7,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 6,0
Taxatiebezoek 7,0
Prijs/kwaliteit verhouding 8,0
Uitstraling verhuisteam 8,0
Vakbekwaamheid 7,0
Service 8,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) fine mannen om mee te werken denken in oplossingen (ipv van in problemen)
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER voldoende matten meenemen voor als het regent. Succes verder met het bedrijf
 
Gemiddelde 7,3

Beoordeeld op donderdag, 05 december 2013 om 18:32

S. uit Castricum

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 8,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 9,0
Taxatiebezoek 9,0
Prijs/kwaliteit verhouding 9,0
Uitstraling verhuisteam 9,0
Vakbekwaamheid 9,0
Service 8,0
 
Gemiddelde 8,7

Beoordeeld op donderdag, 05 december 2013 om 15:07

Hanneke en Kees uit Medemblik > Hoorn

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 10,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 10,0
Taxatiebezoek 10,0
Prijs/kwaliteit verhouding 10,0
Uitstraling verhuisteam 10,0
Vakbekwaamheid 10,0
Service 10,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Wij zijn super tevreden. De verhuizing verliep in een buitengewoon plezierige sfeer: rustig en vakbekwaam. Wij bevelen HUUR de VERHUIZER van harte aan.Hartelijke groet,Hanneke en Kees
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER Wij hebben geen suggesties voor verbeteringen, want beter kan niet!
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op maandag, 02 december 2013 om 10:05

Daniëlle uit De Rijp

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 10,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 10,0
Taxatiebezoek 10,0
Prijs/kwaliteit verhouding 10,0
Uitstraling verhuisteam 10,0
Vakbekwaamheid 10,0
Service 10,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Onze verhuizing is geweldig en voorspoedig verlopen, wij hebben het zelfs als zeer gezellig en gemoedelijk ervaren. Alex, Jacco en Johan hebben de verhuizing fantastisch begeleid en afgehandeld zodat ik de hele dag geen enkel stress moment heb ervaren. Het zijn alle drie fijne en zeer vriendelijke jongens die ook voorzichtig met je spullen omgaan. Een echte aanrader dus!
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op dinsdag, 05 november 2013 om 11:38

R.O. uit Ilpendam > Hoorn

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 10,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 10,0
Taxatiebezoek 10,0
Prijs/kwaliteit verhouding 10,0
Uitstraling verhuisteam 10,0
Vakbekwaamheid 10,0
Service 10,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Ik zag enorm tegen mijn verhuizing op maar ik heb alleen maar lof voor de manier waarop alles is verlopen. In- en uitpakken,afvoeren van overtollig meubilair, alle onvoorziene situaties werden opgelost waarbij de humor zeker niet ontbrak! Deze mensen hebben het vak in de vingers en ik heb me voor niets zorgen gemaakt.
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op zondag, 03 november 2013 om 13:42

B. uit Amsterdam

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 8,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 4,0
Taxatiebezoek 9,0
Prijs/kwaliteit verhouding 9,0
Uitstraling verhuisteam 8,0
Vakbekwaamheid 8,0
Service 8,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) De aanvraag vergde meerdere telefoontjes maar dit volhouden werd beloond met een uitstekende dienstverlening tegen een scherpe prijs. Bedankt!
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER Op de zachte grenen vensterbanken waren van de ladder duidelijke indrukken achtergebleven. Kennelijk waren er meer dekens nodig onder de ladder. Een doos viel uit elkaar, jammer van de schaal.
 
Gemiddelde 7,7

Beoordeeld op zaterdag, 02 november 2013 om 18:56

A. uit Assen > Buinen

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 9,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 9,0
Taxatiebezoek 9,0
Prijs/kwaliteit verhouding 9,0
Uitstraling verhuisteam 9,0
Vakbekwaamheid 9,0
Service 9,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Deze verhuizing was de 2e in een jaar en wij zijn ook nu weer net als de 1e keer zeer tevreden. Altijd vriendelijk en zeer vakbekwaam! Die weten wat ze doen. En wij hebben het 2 keer zonder stress overleefd. Na het uitpakken zelfs niets gebroken of maar beschadigd! Topklasse.
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER Ga vooral op de ingeslagen weg door, dan komt het vast goed.
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op donderdag, 31 oktober 2013 om 03:31

A. uit Surhuisterveen

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 8,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 9,0
Taxatiebezoek 9,0
Prijs/kwaliteit verhouding 8,0
Uitstraling verhuisteam 9,0
Vakbekwaamheid 9,0
Service 9,0
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER Top. Ga vooral zo door.
 
Gemiddelde 8,7

Beoordeeld op donderdag, 17 oktober 2013 om 23:38

H. uit Heemskerk > UItgeest

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 8,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 8,0
Taxatiebezoek 8,0
Prijs/kwaliteit verhouding 9,0
Uitstraling verhuisteam 9,0
Vakbekwaamheid 9,0
Service 8,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) snelle en vakbekwame verhuizing, uitgevoerd door prettige werklui
 
Gemiddelde 8,4

Beoordeeld op woensdag, 16 oktober 2013 om 19:23

J. uit Hoorn > Zwaag

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 8,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 7,0
Taxatiebezoek 7,0
Prijs/kwaliteit verhouding 8,0
Uitstraling verhuisteam 8,0
Vakbekwaamheid 8,0
Service 8,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Goede service.Harde werkers en met een hoop gezelligheid tussendoor.
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER helaas waren de onderdelen van 2 verchillende kasten door elkaar gehaald, waardoor het even duurde voor alles weer in elkaar stond
 
Gemiddelde 7,7

Beoordeeld op woensdag, 16 oktober 2013 om 02:45

M.J. uit Amsterdam

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 8,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 8,0
Taxatiebezoek 8,0
Prijs/kwaliteit verhouding 8,0
Uitstraling verhuisteam 9,0
Vakbekwaamheid 9,0
Service 9,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) De verhuizers hadden veel begrip voor mijn situatie. Het kernwoord is 'respect' en dat hadden ze. Het liep allemaal op rolletjes, letterlijk en figuurlijk.
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER Mijn naam beter schrijven! De verhuizing was in De Rijp, maar ik woon in Amsterdam.
 
Gemiddelde 8,4

Beoordeeld op woensdag, 16 oktober 2013 om 00:29

Hans & Louise uit Purmerend

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 10,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 10,0
Taxatiebezoek 10,0
Prijs/kwaliteit verhouding 10,0
Uitstraling verhuisteam 10,0
Vakbekwaamheid 10,0
Service 10,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Zeer vriendelijke en vakbekwame mensen, in voor een geintje, maar ook erg serieus in hun werk. Wij zijn zeer tevreden!
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER Geen tips, gewoon goed.
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op dinsdag, 15 oktober 2013 om 20:52

M. uit Enkhuizen

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 9,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 10,0
Taxatiebezoek 9,0
Prijs/kwaliteit verhouding 9,0
Uitstraling verhuisteam 9,0
Vakbekwaamheid 10,0
Service 10,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) We waren heel tevreden over de vriendelijke en vakkundige service, hartelijk dank!
 
Gemiddelde 9,4

Beoordeeld op dinsdag, 15 oktober 2013 om 20:13

R uit Landsmeer

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 8,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 7,0
Taxatiebezoek 8,0
Prijs/kwaliteit verhouding 8,0
Uitstraling verhuisteam 9,0
Vakbekwaamheid 8,0
Service 8,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Keurig netjes als er teveel binnen was werd er rustig gewacht tot er weer ruimte was. Alle tijd genomen op het goed te doen
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER We hebben veel verhuizinge meegemaakt met dit was zeer profecioneel. compliment we hebben nog de dozen om op te halen graag een tel naar 020-4821242 een aanbeveling waard
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op dinsdag, 08 oktober 2013 om 21:17

Albert uit Bergen nh

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 7,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 8,0
Taxatiebezoek 8,0
Prijs/kwaliteit verhouding 8,0
Uitstraling verhuisteam n.v.t.
Vakbekwaamheid n.v.t.
Service n.v.t.
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Goede uitvoering, nette mensen, afspraken nagekomen, kortom goed = 8.
 
Gemiddelde 7,8

Beoordeeld op maandag, 07 oktober 2013 om 20:45

L. uit Overveen

Aanbeveling: Ja
 
Algemeen
Eerste indruk 10,0
Reactiesnelheid n.a.v. aanvraag 10,0
Taxatiebezoek 10,0
Prijs/kwaliteit verhouding 10,0
Uitstraling verhuisteam 10,0
Vakbekwaamheid 10,0
Service 10,0
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Jullie zijn vriendelijk, doortastend, keurig op tijd. En jullie staan voor wat jullie zeggen, dus te vertrouwen! Mocht er een gelegenheid komen, dan beveel ik jullie van harte aan! Dank voor alles
De TIPS voor HUUR de VERHUIZER Ik zou niet weten ,wat er aan toe te voegen is! Chapeau!!!!
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op maandag, 07 oktober 2013 om 16:55

HUUR de VERHUIZER

HUURdeVERHUIZER is een verhuisbedrijf dat zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt begeeft. Door de kennis van Johan, Jacco en Alexander te bundelen, hebben wij binnen ons bedrijf meer dan 60 jaar ervaring in de verhuisbranche.

De ervaring leert dat een verhuizing voor zowel particulieren als bedrijven een drukke enin sommige gevallen stressvolle gebeurtenis is, waarbij het niet meevalt om alles in goede banen te leiden.

Bij HUURdeVERHUIZER begrijpen wij dat; met onze kennis en ervaring nemen wij u deze zorgen graag uit handen. Wij hanteren namelijk het uitgangspunt dat de klant nog altijd koning is. Of het nu gaat om een verhuizing van "a naar b" (al dan niet via een tijdelijke opslag), een project of emigratie, er is bij ons veel mogelijk. Ons streven is om voor ieder vraagstuk een passende oplossing te bieden

Neemt u gerust contact met ons op. Dan kunnen wij uw wensen in kaart brengen, u adviseren en begeleiden en de betreffende werkzaamheden desgewenst voor u uitvoeren.

Met vriendelijke groet,
Jacco, Johan en Alexander,
HUURdeVERHUIZER.

Huur de Verhuizer.nl
Berenkoog 83
1822 BN Alkmaar
T: 072 - 820 038 6
I: www.huurdeverhuizer.nl
E: info@huurdeverhuizer.nl