Mogelijk gemaakt door:
Dit zegt de klant.nl - uw kwaliteit verdient meer klanten!
X90
Sierhekwerk.nl
De Veken 22
1716 KE Opmeer
T: 0226-352084
I: www.sierhekwerk.nl

Klantenbeoordelingen

8 ,5
98% beveelt Sierhekwerk.nl aan!

Sierhekwerk.nl 8.5 van de 10 gebaseerd op 94 klanten met 94 beoordelingen.
Product kwaliteit 8,3
Prijs / kwaliteitverhouding 8,4
Product informatie 8,0
Snelheid levering 8,8
Service 8,9
 

Fred uit Den Haag

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als bedrijf
 
Algemeen
Product kwaliteit 10,0
Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
Product informatie 10,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) Keurige mensen, goede service en betaalbaar. Hekwerk zag er heel netjes uit. Dus voor herhaling vatbaar. Keurig verpakt en zelfs de zakken betonmortel meegeleverd. Met vriendelijke groet. Fred van Zanten
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op maandag, 17 augustus 2015 om 07:32

Ton uit Swifterbant

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) kwaliteit, snel en correct. Goed verpakt en zeer duidelijk. Top-internetbedrijf!
 
Gemiddelde 9,4

Beoordeeld op zaterdag, 15 augustus 2015 om 00:55

d. uit tilburg

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 8,0
Service n.v.t.
Uw positieve ervaring(en) Prima hekwerk voor goede prijs. Complete levering, korte levertijd. Niets mis mee.
Uw negatieve ervaring(en) Geen
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op zondag, 09 augustus 2015 om 10:01

P. uit Harmelen

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 8,0
Service 8,0
Uw positieve ervaring(en) Duidelijke instructie; eenvoudig zelf te monteren.
Uw negatieve ervaring(en) Geen
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op zondag, 26 juli 2015 om 08:55

Eric uit Hillegom

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 9,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) Ik heb de hekjes iets ingekort en wilde op alle openingen dopjes hebben. Deze werden zonder probleem nagezonden. Gratis! Topservice
Uw negatieve ervaring(en) Geen
 
Gemiddelde 9,2

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 13:30

Frank uit soest

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering n.v.t.
Service n.v.t.
Uw positieve ervaring(en) Prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde. Ziet er prachtig uit. Ben zeer tevreden!
Uw negatieve ervaring(en) Eigenlijk niet. Ik heb het hek zelf geplaatst en je moet wel een klein beetje handig zijn. De binnenkant van de buizen moet je zelf afvijlen om het kunstof deel goed te laten passen. Dit zou een verbeterpunt bij de fabricage mogen zijn. Verder dik tevreden!
 
Gemiddelde 8,7

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 09:59

K uit HARDERWIJK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 10,0
Service 8,0
Uw negatieve ervaring(en) zou alleen de eind dopjes van het vaste gedeelte vervangen voor de lange eind dopjes, indien mogelijk hoop ik dat die misschien nog worden toegestuurd. mvgr Klaas operettedreef 13 3845dk harderwijk
 
Gemiddelde 8,4

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 08:40

F. uit Hilversum

Aanbeveling: Nee
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 9,0
Service 8,0
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 08:16

Heijdra uit Hoek van Holland

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als bedrijf
 
Algemeen
Product kwaliteit 6,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 8,0
Service 9,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 08:07

H.C. uit Waarland

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
 
Gemiddelde 8,8

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 06:22

Daphne uit Driemond

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
Product informatie 4,0
Snelheid levering 8,0
Service 8,0
Uw positieve ervaring(en) Hoewel mijn hek helaas op mijn werkadres is afgeleverd (onoplettendheid van mijn kant en enigszins van jullie kant), is er nog moeite gedaan om het opnieuw te laten transporten. Lukte helaas niet, maar intenties leken goed. Heb het uiteindelijk zelf van mijn werkadres naar woonadres moeten vervoeren.
Uw negatieve ervaring(en) De klusjesmannen vonden de bijgeleverde instructies erg matig en gaven aan dat de lengtes niet klopten; een hek van 2 mrt, meet in het echt slechts 1.97 mtr.
 
Gemiddelde 7,0

Beoordeeld op donderdag, 23 juli 2015 om 21:52

PJ uit Haarlem

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 9,0
Service 9,0
 
Gemiddelde 8,4

Beoordeeld op donderdag, 23 juli 2015 om 21:30

R.S.H. uit Emmen

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 8,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) Toen wij door onze eigen fout een aantal verbindingsstukken verloren zijn gegaan zijn ze heel snel door jullie gratis geleverd.
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op donderdag, 23 juli 2015 om 21:29

jan uit Werkendam

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 8,0
Service n.v.t.
Uw positieve ervaring(en) snelle en goede levering netjes verpakt geen beschadigingen
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op donderdag, 23 juli 2015 om 20:59

Tanja uit Hoedekenskerke

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 7,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 8,0
Service 8,0
Uw positieve ervaring(en) Het resultaat is supermooi, waar niet alleen wij van genieten maar de hele buurt!
Uw negatieve ervaring(en) een klein minpuntje is het bevestigingsmateriaal. Wij hebben zelf nog gegalvaniseerde bouten op maat gemaakt om een stevigere bevestiging te krijgen.
 
Gemiddelde 7,8

Beoordeeld op donderdag, 23 juli 2015 om 20:17

Meinte uit IJlst

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 8,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) Net en strak product, met vlotte levering
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op donderdag, 23 juli 2015 om 20:03

Rob uit SNEEK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 10,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 9,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) Een zeer degelijk hekwerk met duidelijke gebruiksaanwijzing. Snel geleverd in goed overleg met de vrachtrijder. Prijs kwaliteit is heel goed. Ik beveel dit bedrijf dan ook van harte aan.
 
Gemiddelde 9,2

Beoordeeld op donderdag, 23 juli 2015 om 19:59

J. uit Landsmeer

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 9,0
Service 9,0
 
Gemiddelde 8,8

Beoordeeld op donderdag, 23 juli 2015 om 18:30

Kees uit Halsteren

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 6,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 9,0
Service 7,0
 
Gemiddelde 7,4

Beoordeeld op donderdag, 23 juli 2015 om 18:20

S. uit Nuth

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 10,0
Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
Product informatie 10,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) Verrassend snel, voordelig, goede uitleg op de site
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op donderdag, 23 juli 2015 om 17:48

Theresia uit Groningen

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 10,0
Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
Product informatie 10,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) Echt waar, gewoon klasse. Het staat zo mooi in onze kruidentuin. Simpel 2 delen aan ieder kant van de rozenboogingang die ook dezelfde zwarte kleur heeft !! Hartelijke groet, Rezie Warmerdam
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op donderdag, 23 juli 2015 om 17:26

Mareille uit Beusichem

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) goed meegedacht, keurig geleverd.
 
Gemiddelde 9,4

Beoordeeld op donderdag, 23 juli 2015 om 17:13

R. uit Almere

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 10,0
Service 8,0
Uw positieve ervaring(en) supersnel geleverd net als wordt beloofd op website. alles klopte tot laatste schroefje hekwerk zat zeer goed verpakt om beschadiging te voorkomen.
Uw negatieve ervaring(en) na contant bij de overigens zeer behulpzame bezorger te hebben betaald ontving ik een slechte doordruk van de bon waarop nauwelijks Voldaan te lezen viel. Wel zat er nog een factuur bij waarop vermeld stond het bedrag op een bankrekening over te maken. Dit terwijl bij bestelling duidelijk betaling bij aflevering was aangegeven. dit is onnodig verwarrend.
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op vrijdag, 23 mei 2014 om 23:50

Ruud uit Purmerend

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 7,0
Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
Product informatie 6,0
Snelheid levering 7,0
Service 7,0
Uw positieve ervaring(en) Als je het door heb hoe het werk is het snel op te bouwen. Ik heb er een hoek opstelling van gemaakt.
Uw negatieve ervaring(en) Dat de korte bevestigingspluggen beter vervangen kunnen worden voor de langere versie.
 
Gemiddelde 6,8

Beoordeeld op donderdag, 22 mei 2014 om 12:04

Titia uit Nijmegen

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 8,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) zeer mooi hekwerk ! Erg goede en vriendelijke service. Wat ontbrak of niet juist geleverd was, werd direct en snel vervangen.
Uw negatieve ervaring(en) sommige uiteinden van het hekwerk zijn te nauw voor de bevestiging, waardoor het wat extra handwerk kost om het mooi passend en sluitend te krijgen. maar het lukt wel.
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op donderdag, 22 mei 2014 om 11:46

Ruud uit Haarlem

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 7,0
Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 7,0
Service 8,0
Uw positieve ervaring(en) Klantvriendelijk en goede service.
Uw negatieve ervaring(en) Bestelling was niet compleet.
 
Gemiddelde 7,4

Beoordeeld op woensdag, 21 mei 2014 om 19:57

camiel uit haarlem

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
 
Gemiddelde 9,2

Beoordeeld op woensdag, 21 mei 2014 om 19:03

M.E. uit Zuid-Scharwoude

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 7,0
Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
Product informatie 10,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) Wij zijn heel positief over jullie bedrijf, goede en vriendelijke ontvangst, meedenken en service.
Uw negatieve ervaring(en) Dit is geen negatieve ervaring, maar een toelichting op de eerste twee vragen. Pas over een hele tijd kunnen we beoordelen of de kwaliteit en de prijs/kwaliteitverhouding goed is. Net geleverd en net geplaatst ziet het er prachtig uit, maar nu even afwachten hoe het blijft in weer en wind.....
 
Gemiddelde 8,8

Beoordeeld op woensdag, 21 mei 2014 om 17:54

Jan uit Hilversum

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 6,0
Snelheid levering 9,0
Service 9,0
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op woensdag, 21 mei 2014 om 16:40

lex uit bleiswijk

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 9,0
Service n.v.t.
 
Gemiddelde 7,8

Beoordeeld op woensdag, 26 februari 2014 om 09:57

Sierhekwerk.nl

Wij zijn een bedrijf wat al jarenlang meegaat in de sector klein metaal. Het bedrijf is zeer gemoderniseerd de laatste jaren en houdt de markt goed in de gaten. Mede hierdoor kunnen we ons onderscheiden van de concurrenten. Wij staan bekent om onze kwaliteit, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. Door onze werkwijze hebben wij een positieve plek gecreƫerd in de markt.

Sierhekwerk.nl specialiseert zich in sierhekwerk. Wij zijn met ons product altijd het meest scherp geprijsd. Niet alleen de prijs maar ook kwaliteit van het product willen we zeker niet uit het oog verliezen. Door de samenstelling van super kwaliteit materialen bieden wij een prachtig product aan voor een zeer scherpe prijs. Waarbij service ook zeer hoog in het vaandel staat!

Sierhekwerk.nl werkt met een grote voorraad sierhekwerken. Hierdoor kunnen we u snel van dienst zijn en een zeer korte levertijd van maximaal 5 werkdagen aanbieden.