Mogelijk gemaakt door:
Dit zegt de klant.nl - uw kwaliteit verdient meer klanten!
X90
Sierhekwerk.nl
De Veken 22
1716 KE Opmeer
T: 0226-352084
I: www.sierhekwerk.nl

Klantenbeoordelingen

8 ,5
98% beveelt Sierhekwerk.nl aan!

Sierhekwerk.nl 8.5 van de 10 gebaseerd op 94 klanten met 94 beoordelingen.
Product kwaliteit 8,3
Prijs / kwaliteitverhouding 8,4
Product informatie 8,0
Snelheid levering 8,8
Service 8,9
 

Denisa uit Drunen

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 5,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) goede kwaliteit hek en super service
Uw negatieve ervaring(en) inloop poort : stuk ijzer met balletjes(maak de port open of dicht) gaat vaak los-uit van elkaar
 
Gemiddelde 8,6

Beoordeeld op maandag, 24 februari 2014 om 21:26

Melle uit Bodegraven

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 10,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
 
Gemiddelde 9,6

Beoordeeld op vrijdag, 21 februari 2014 om 10:26

Joseph uit Hamme

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 9,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) Is gemakkelijk op voorhand half te monteren zodat de eigenlijke montage zeer snel gebeurt. In totaal niet werkintensief.
Uw negatieve ervaring(en) Tip:persoonlijk liever voetplaatbouten die voor pluggen van 10mm bestemd zijn.Afdekdopjes voor deze bouten zou meer esthetisch zijn.
 
Gemiddelde 9,2

Beoordeeld op donderdag, 20 februari 2014 om 17:00

Fred uit Schagerbrug

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 7,0
Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 9,0
Service 8,0
Uw positieve ervaring(en) Goed en duidelijk geholpen
Uw negatieve ervaring(en) Geen
 
Gemiddelde 7,6

Beoordeeld op donderdag, 20 februari 2014 om 16:22

Nico uit 's-Hertogenbosch

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 6,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
 
Gemiddelde 8,4

Beoordeeld op zaterdag, 02 november 2013 om 08:16

John uit Haarlem

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als bedrijf
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 9,0
Service n.v.t.
Uw positieve ervaring(en) Goed product, snelle levering, zeer duidelijke website en bestelsysteem.
Uw negatieve ervaring(en) Kunststof koppelstukken passen soms niet helemaal goed waardoor deze bij het inslaan kapot kunnen gaan. Wat extra bevestigingsmateriaal zou wenselijk zijn( er wil wel eens een boutje verdwijnen in een staander)
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op woensdag, 30 oktober 2013 om 16:46

Albert uit Yerseke

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 9,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) Erg klantvriendelijk geholpen, ook na levering van extra montage delen in 1 dag geregeld, top !
Uw negatieve ervaring(en) Geen
 
Gemiddelde 9,2

Beoordeeld op woensdag, 30 oktober 2013 om 15:04

Dirk uit Voorthuizen

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 7,0
Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 7,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) Complete levering met alle benodigde bevestigingsmaterialen. Service na de levering was prima door persoonlijk contact en een correcte oplossing van het gemelde probleem
Uw negatieve ervaring(en) Op internet staat niet de werkelijke afmetingen van het hek. Er wordt aangegeven dat de tussenmaat 200cm is. Het is wel duidelijk als je de materialen ontvangt maar ik verwachte en hart op hart maat van 200 cm. Wij krgen dus bij elke 200 cm 4 cm extra vanwege de tussenpalen. Dit had beter op de site vermeld mogen worden.
 
Gemiddelde 7,4

Beoordeeld op maandag, 16 september 2013 om 22:23

Peter uit Brielle

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 7,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 9,0
Service 9,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op vrijdag, 23 augustus 2013 om 11:45

W. uit Kampen

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 8,0
Service 8,0
Uw positieve ervaring(en) Snelle, goede levering
Uw negatieve ervaring(en) Helaas was een verkeerd paaltje verzonden. Werd echter tot volle tevredenheid opgelost. Vreemd dat we voor de terugzending van een paaltje toch €6,95 moesten betalen voor administratiekosten bij Post.nl
 
Gemiddelde 7,6

Beoordeeld op donderdag, 22 augustus 2013 om 20:23

Saskia uit Etten-leur

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 9,0
Service 8,0
 
Gemiddelde 7,8

Beoordeeld op donderdag, 22 augustus 2013 om 12:49

Mark uit Houten

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 10,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) Goed verpakt Alles stond netjes klaar Hulp gehad bij inladen Goede telefonische bereikbaarheid
Uw negatieve ervaring(en) Niet negatief maar verbeterpunten. Handleiding zou beter kunnen. Boorgaten voor 6mm bouten zijn erg groot geboord, als deze kleiner zijn zit de verbinding meteen hart op hart. Veel bramen aan de binnenkant van de boorgaten. De plastic montageblokken gaan heel moeilijk de stang in. Die moet je er echt in rammen waarbij je jezelf afvraagt of het wel goed gaat. Met zeep ging dit iets makkelijker. Zet wat tips hiervoor in de handleiding. Ik hield ook een paar onderdelen over, een paar plastic blokjes en een slotbout met een paar ringen. Mogelijk voor een andere opstelling dan alleen een poortje. Pin betaal automaat? Ik stuur jullie eerdaags nog een foto hoe het geworden is, we zij er erg blij mee.
 
Gemiddelde 8,4

Beoordeeld op woensdag, 21 augustus 2013 om 21:53

Pieter uit Hulst

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op woensdag, 21 augustus 2013 om 21:11

Ate uit Metslawier

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 9,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) Goeie duidelijke site, vriendelijk aan de telefoon en levering zoals afgesproken.
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op woensdag, 21 augustus 2013 om 19:15

K. uit Klundert

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 9,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) Snelle levering, goed ingepakt, prima kwaliteit.
Uw negatieve ervaring(en) Geen
 
Gemiddelde 8,6

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 22:52

A. uit Oosthuizen

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 9,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) Goede positive persoonlijke behandeling
Uw negatieve ervaring(en) Aan de levering ontbraken enkele kleine onderdelen welke na geleverd moesten worden.
 
Gemiddelde 8,6

Beoordeeld op zaterdag, 13 juli 2013 om 21:50

Hoveniersbedrijf BV uit Benthuizen

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als bedrijf
 
Algemeen
Product kwaliteit 7,0
Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 8,0
Service 7,0
 
Gemiddelde 7,2

Beoordeeld op vrijdag, 12 juli 2013 om 11:54

Kees uit Polsbroek

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 10,0
Service n.v.t.
Uw positieve ervaring(en) het hek was goed zelf te plaatsen en het staat erg mooi!
 
Gemiddelde 8,3

Beoordeeld op donderdag, 11 juli 2013 om 22:45

Carla uit Hillegom

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 7,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 9,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) Op het moment dat we erachter kwamen dat het hek niet geplaatst kon worden hebben jullie meteen meegedacht met een oplossing en is er gelijk een onderdeel gestuurd waardoor we alsnog het hek super hebben kunnen plaatsen. We zijn er erg blij mee!
 
Gemiddelde 8,8

Beoordeeld op donderdag, 11 juli 2013 om 19:49

jacco uit Roosendaal

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 9,0
Service 8,0
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op donderdag, 11 juli 2013 om 17:13

E uit Apeldoorn

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 10,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) Het is een mooie strak hekwerk geworden supper
Uw negatieve ervaring(en) N.v.t
 
Gemiddelde 9,4

Beoordeeld op donderdag, 11 juli 2013 om 16:55

Automobielen bv uit westervoort

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 10,0
Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
Product informatie 10,0
Snelheid levering n.v.t.
Service n.v.t.
Uw positieve ervaring(en) afspraken goed nagekomen,duidelijke afspraken.
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op donderdag, 11 juli 2013 om 15:06

Daan uit Rotterdam

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 8,0
Service 8,0
Uw positieve ervaring(en) Goede kwaliteit hek voor een scherpe prijs. Eenvoudig te plaatsen.
Uw negatieve ervaring(en) De levering bleek niet compleet te zijn. Er miste een aantal kleine onderdeeltjes.
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op donderdag, 11 juli 2013 om 14:41

Paul uit Harderwijk

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 8,0
Service 8,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op maandag, 01 juli 2013 om 21:56

Rik uit Boekel

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 10,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) duidelijke website, goede telefonische assistentie en zeer snel gereed gemaakt.
Uw negatieve ervaring(en) Een heel klein puntje misschien: er kwam iemand bij ons een weideafrastering maken en hij wees ons op dopjes om over de schroeven te doen, daar hadden wij bij u niets over gelezen of gehoord maar via hem was het alsnog snel geregeld.
 
Gemiddelde 9,2

Beoordeeld op zondag, 30 juni 2013 om 21:40

Ronald uit Roelofarendsveen

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 4,0
Service 8,0
Uw positieve ervaring(en) Netjes gecontact toen bleek dat er niet binnen enkele dagen geleverd kon worden.
Uw negatieve ervaring(en) Niet binnen enkele dagen geleverd, dit staat echter wel op de site.
 
Gemiddelde 7,2

Beoordeeld op zondag, 30 juni 2013 om 17:20

Willem uit Goirle

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 8,0
Service 8,0
Uw positieve ervaring(en) Snelle correcte levering.
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op vrijdag, 28 juni 2013 om 12:35

Langenberg uit Montfoort

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 8,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) net hekwerk voor een scherpe prijs
Uw negatieve ervaring(en) niet
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op vrijdag, 28 juni 2013 om 09:15

Joris uit opperdoes

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 6,0
Snelheid levering 10,0
Service 8,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op donderdag, 27 juni 2013 om 20:25

Mart uit Deurne

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 7,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 9,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) Er was een verkeerde paal geleverd. Er is direct een nieuwe paal verstuurd.
Uw negatieve ervaring(en) Geen.
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op donderdag, 27 juni 2013 om 12:52

Sierhekwerk.nl

Wij zijn een bedrijf wat al jarenlang meegaat in de sector klein metaal. Het bedrijf is zeer gemoderniseerd de laatste jaren en houdt de markt goed in de gaten. Mede hierdoor kunnen we ons onderscheiden van de concurrenten. Wij staan bekent om onze kwaliteit, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. Door onze werkwijze hebben wij een positieve plek gecreëerd in de markt.

Sierhekwerk.nl specialiseert zich in sierhekwerk. Wij zijn met ons product altijd het meest scherp geprijsd. Niet alleen de prijs maar ook kwaliteit van het product willen we zeker niet uit het oog verliezen. Door de samenstelling van super kwaliteit materialen bieden wij een prachtig product aan voor een zeer scherpe prijs. Waarbij service ook zeer hoog in het vaandel staat!

Sierhekwerk.nl werkt met een grote voorraad sierhekwerken. Hierdoor kunnen we u snel van dienst zijn en een zeer korte levertijd van maximaal 5 werkdagen aanbieden.