Mogelijk gemaakt door:
Dit zegt de klant.nl - uw kwaliteit verdient meer klanten!
X90
Sierhekwerk.nl
De Veken 22
1716 KE Opmeer
T: 0226-352084
I: www.sierhekwerk.nl

Klantenbeoordelingen

8 ,5
98% beveelt Sierhekwerk.nl aan!

Sierhekwerk.nl 8.5 van de 10 gebaseerd op 94 klanten met 94 beoordelingen.
Product kwaliteit 8,3
Prijs / kwaliteitverhouding 8,4
Product informatie 8,0
Snelheid levering 8,8
Service 8,9
 

Pgc uit Naarden

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 9,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) Snel geleverd, erg mooi hekwerk, degelijk!
 
Gemiddelde 8,6

Beoordeeld op woensdag, 26 juni 2013 om 11:23

faber uit wildervank

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 9,0
Service 9,0
 
Gemiddelde 8,8

Beoordeeld op woensdag, 26 juni 2013 om 09:39

KeesJan uit Den Haag

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 6,0
Snelheid levering 8,0
Service 8,0
Uw positieve ervaring(en) Netjes aangeleverd en mooi afgewerkt materiaal.
Uw negatieve ervaring(en) Onduidelijke handleiding, maar na een paar keer bellen en heel goed lezen uiteindelijk toch gelukt.
 
Gemiddelde 7,8

Beoordeeld op woensdag, 26 juni 2013 om 08:58

Jeroen uit Bingelrade

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 8,0
Service 6,0
Uw positieve ervaring(en) De kwaliteit en de uitstraling van het hek zijn fantastisch. Het gemak van bestellen en de correcte afhandeling van de levering zijn goed.
Uw negatieve ervaring(en) De levering van het hekwerk is minder soepel verlopen. Het pallet waarop de hekken lagen was erg zwaar en de vrachtwagen stond erg ver verwijderd van de oprit. Hierdoor had de chauffeur erg veel moeite om het hekwerk te leveren. 1 hek is hierdoor beschadigd geraakt. Dit is gelukkig voor ons geen probleem geweest, maar misschien is het een idee om rekening te houden met het gewicht van de pallets.
 
Gemiddelde 7,8

Beoordeeld op dinsdag, 16 april 2013 om 11:08

P. uit Werkendam

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) Er ontbraken enige dopjes. Na een mail werd ik de volgende dag gebeld en de dag daarna werden de dopjes bezorgd. Super
Uw negatieve ervaring(en) Tot nu toe geen.
 
Gemiddelde 9,2

Beoordeeld op maandag, 15 april 2013 om 13:28

Cor uit Wissenkerke

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 10,0
Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
Product informatie 10,0
Snelheid levering 10,0
Service n.v.t.
Uw positieve ervaring(en) Simpel te monteren. Leuk om de reactie's van voorbijgangers te horen.
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op maandag, 15 april 2013 om 13:15

Rick uit wognum

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 10,0
Service 8,0
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op maandag, 15 april 2013 om 13:13

RNM uit Heerhugowaard

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) zeer leuk en positief contact en soepele houding. Bedankt voor de goede service
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op maandag, 15 april 2013 om 11:10

Antiekboerderij uit Krommenie

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 7,0
Service 8,0
 
Gemiddelde 7,8

Beoordeeld op maandag, 07 januari 2013 om 15:46

p uit Bolsward

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 6,0
Snelheid levering 10,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) snelle levering met goeie service
Uw negatieve ervaring(en) showroom achter in de werkplaats.niet representatief in kantoor alleen de duurdere hekwerken.
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op zaterdag, 08 december 2012 om 21:58

R. uit Amsterdam

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 9,0
Service 9,0
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op donderdag, 06 december 2012 om 21:09

Tonny uit Veenendaal

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 10,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) erg goed afgewerkt
Uw negatieve ervaring(en) nog niet .........:)
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op donderdag, 06 december 2012 om 19:09

Andre uit Markenbinnen

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 6,0
Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 8,0
Service 7,0
Uw positieve ervaring(en) prima te plaatsen hek ook voor mensen die niet zo handig zijn
 
Gemiddelde 7,2

Beoordeeld op donderdag, 06 december 2012 om 13:19

A. uit Coevorden

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 9,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) Veel positieve reacties
Uw negatieve ervaring(en) Plastic doppen vallen uit de gaten
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op donderdag, 06 december 2012 om 10:04

E.R. uit Lelystad

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 7,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 9,0
Service n.v.t.
Uw positieve ervaring(en) makkelijk te plaatsen, mooi afgewerkt
Uw negatieve ervaring(en) verbindingstukken erg eenvoudig
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op donderdag, 06 december 2012 om 09:58

th uit werkhoven

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) is goed alles is vlot en netjes verlopen zijn erg tevreden over alles bedankt
 
Gemiddelde 9,4

Beoordeeld op donderdag, 06 december 2012 om 09:00

Corn uit zierikzee

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 8,0
Service 8,0
Uw positieve ervaring(en) Zeer snelle levering, goede informatie en service!
Uw negatieve ervaring(en) Geen
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op maandag, 05 november 2012 om 13:05

j. uit alkmaar

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 7,0
Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 9,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) Zie hierboven.
Uw negatieve ervaring(en) De verbindings houvast van hekwerk en (hoek/eindpaal)paal aan de zwakke kant.
 
Gemiddelde 8,4

Beoordeeld op woensdag, 31 oktober 2012 om 15:48

johan uit ouderkerk

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als bedrijf
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 9,0
Service n.v.t.
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op maandag, 29 oktober 2012 om 21:07

Michel uit Zwaag

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 10,0
Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
Product informatie 10,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) Zie de cijfers.... Wij zijn uiterst tevreden met het resultaat. Ik zal een paar fotos mailen. Groeten Fam. Dekker
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op woensdag, 24 oktober 2012 om 23:12

Barry uit Groesbeek

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 10,0
Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) na bestelling snelle levering zoals beloofd.
Uw negatieve ervaring(en) geen.
 
Gemiddelde 9,8

Beoordeeld op dinsdag, 23 oktober 2012 om 22:05

Danny uit Rotterdam

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 9,0
Snelheid levering 9,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) Zeer goede service en hulp bij aanschaf!. Wat neer kwam op een goede aankoop die gelijk goed stond!.
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op dinsdag, 23 oktober 2012 om 19:29

H G uit Nw Weerdinge

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
Product informatie 10,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
Uw negatieve ervaring(en) Hallo met Henk Kral Ik ben verder best te vreden behalve het eenehek daar zitten aan de bovenste punten aan het hele hek beschadigingen het zijn roest plekjes
 
Gemiddelde 9,6

Beoordeeld op dinsdag, 23 oktober 2012 om 13:58

  • Reactie van Sierhekwerk.nl

    Beste Henk Kral,

    Bedankt voor de tijd en moeite die u heeft genomen om de enquête te behandelen.

    Bij evt. beschadiging van het sierhekwerk adviseren wij het te behandelen met zinkspray en spuitbus. D.m.v. deze behandeling zorgt u ervoor dat er geen roest plekjes ontstaan op uw sierhekwerk.

    Met vriendelijke groet,

    Marcel Schuit
    Sierhekwerk.nl

J v uit Amsterdam

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 8,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) Makkelijk in elkaar te zetten
Uw negatieve ervaring(en) Het hek wat aan de staande paal zit waar ook het doorloop hek aanzit loslaat omdat de paal toch wat beweegt als het hek open en dicht gaat.
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op dinsdag, 23 oktober 2012 om 11:38

Koeleman uit Arnhem

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 10,0
Service 10,0
Uw positieve ervaring(en) snelle levering en een mooi hek
 
Gemiddelde 9,2

Beoordeeld op donderdag, 18 oktober 2012 om 12:30

Fam. uit Barneveld

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 8,0
Service 8,0
Uw positieve ervaring(en) Prachtig sierhekwerk en bedankt voor de tips!
Uw negatieve ervaring(en) betaling kwam niet door, maar dit lag aan de bank.
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op woensdag, 06 juni 2012 om 16:02

Fam. uit Amsterdam

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 9,0
Service n.v.t.
Uw positieve ervaring(en) Mooi sierhekwerk en inderdaad snel en correct geleverd
Uw negatieve ervaring(en) geen
 
Gemiddelde 8,8

Beoordeeld op maandag, 04 juni 2012 om 11:55

Berend uit Bruinisse

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 9,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 8,0
Service 7,0
Uw positieve ervaring(en) Bedankt voor de snelle levering!
Uw negatieve ervaring(en) niets
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op donderdag, 24 mei 2012 om 17:06

Manon uit Zwartsluis

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
Product informatie 7,0
Snelheid levering 7,0
Service 9,0
Uw positieve ervaring(en) Goed en snel geholpen, prachtig sierhekwerk nu in de tuin, bedankt!
 
Gemiddelde 7,8

Beoordeeld op woensdag, 23 mei 2012 om 17:48

Fam. uit Utrecht

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Product kwaliteit 8,0
Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
Product informatie 8,0
Snelheid levering 7,0
Service n.v.t.
Uw positieve ervaring(en) Is mij erg mee gevallen om op internet te kopen en wat voor product je hiervoor krijgt zonder het gezien te hebben. Super hek!
Uw negatieve ervaring(en) Enkele schroeven ontbraken, maar zijn snel opgestuurd
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op maandag, 21 mei 2012 om 15:06

Sierhekwerk.nl

Wij zijn een bedrijf wat al jarenlang meegaat in de sector klein metaal. Het bedrijf is zeer gemoderniseerd de laatste jaren en houdt de markt goed in de gaten. Mede hierdoor kunnen we ons onderscheiden van de concurrenten. Wij staan bekent om onze kwaliteit, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. Door onze werkwijze hebben wij een positieve plek gecreëerd in de markt.

Sierhekwerk.nl specialiseert zich in sierhekwerk. Wij zijn met ons product altijd het meest scherp geprijsd. Niet alleen de prijs maar ook kwaliteit van het product willen we zeker niet uit het oog verliezen. Door de samenstelling van super kwaliteit materialen bieden wij een prachtig product aan voor een zeer scherpe prijs. Waarbij service ook zeer hoog in het vaandel staat!

Sierhekwerk.nl werkt met een grote voorraad sierhekwerken. Hierdoor kunnen we u snel van dienst zijn en een zeer korte levertijd van maximaal 5 werkdagen aanbieden.