Mogelijk gemaakt door:
Dit zegt de klant.nl - uw kwaliteit verdient meer klanten!
X90
Top Sierhekwerken
De Veken 22
1716KE Opmeer
T: 0226-351310
I: www.topsierhek.nl

Klantenbeoordelingen

8 ,7
99% beveelt Top Sierhekwerken aan!

Top Sierhekwerken 8.7 van de 10 gebaseerd op 328 klanten met 328 beoordelingen.
Contact met verkoper 8,7
Kennis over het product 8,8
Duidelijkheid offerte 8,7
Reactiesnelheid op vragen 8,7
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,8
Het naleven van afspraken 8,8
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,6
Kwaliteit van montage 8,7
Montageploeg 8,7
Eindresultaat van uw bestelling 8,9
Aftersales/service van het bedrijf 8,7
 

F.P. uit APELDOORN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Mooi hek voor een aanvaardbare prijs
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Jammer dat een telefoonkabel het niet overleefd heeft. Hoge kosten en ergernis!
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 6,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 6,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 7,6

Beoordeeld op dinsdag, 29 januari 2013 om 13:24

Bekhuis uit HUIZEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 7,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,3

Beoordeeld op maandag, 28 januari 2013 om 21:25

Kees uit HAUWERT

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) altijd goed geen opmerkingen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,4

Beoordeeld op maandag, 28 januari 2013 om 08:34

fam uit JISLUM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 7,0
 
Gemiddelde 7,9

Beoordeeld op zondag, 27 januari 2013 om 15:41

T. uit GROET

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) goed en snel werken, deskundig en vriendelijk
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) 1 schade aan het hek wel verholpen maar niet tot volle tevredenheid, nu verschil in kleur en glans, dat is jammer
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 7,0
Het naleven van afspraken 7,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 7,0
Aftersales/service van het bedrijf 7,0
 
Gemiddelde 7,5

Beoordeeld op zondag, 27 januari 2013 om 15:25

Familie uit SPANBROEK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Het hek is prachtig vakwerk
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling n.v.t.
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,3

Beoordeeld op zondag, 27 januari 2013 om 14:19

Familie uit DEN HELDER

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Met name het meedenken met de klanten in het kader van hun specifieke bestelling, maatwerk gericht in het belang van de klant, als erg positief ervaren.
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,4

Beoordeeld op zondag, 27 januari 2013 om 11:57

Familie uit HOUTEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Zijn erg tevreden.Hek is vakkundig gemonteerd en een goede service helemaal top
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op zaterdag, 26 januari 2013 om 21:52

Mevrouw uit ALKMAAR

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Ik ben heel blij met het hekje. Het staat mooi, is sterk, functioneert goed en kan, als het goed is, lange tijd mee.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op zaterdag, 26 januari 2013 om 17:23

G.A. uit OVERLANGBROEK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Vriendelijke en betrouwbare leverancier, oplossingsgericht, ook toen de poedercoater bleek minder goed werk te hebben geleverd.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Bereik van de handzenders ondanks geplaatste antenne beperkt, maar daar kan TOP SHW weinig aan doen.
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,5

Beoordeeld op zaterdag, 26 januari 2013 om 14:28

Scholten uit HEERHUGOWAARD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als bedrijf
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op zaterdag, 26 januari 2013 om 13:03

W.P. uit DUIVEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 7,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 7,9

Beoordeeld op zaterdag, 26 januari 2013 om 12:40

Familie uit HEERHUGOWAARD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Na een ander inzicht over montage kwam snel een monteur en heeft e.e.a. snel verholpen.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,6

Beoordeeld op zaterdag, 26 januari 2013 om 11:57

Familie uit HOORN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,8

Beoordeeld op zaterdag, 26 januari 2013 om 11:20

Dhr. uit SASSENHEIM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op zaterdag, 26 januari 2013 om 09:41

Fam uit HOUTEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 7,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 8,5

Beoordeeld op zaterdag, 26 januari 2013 om 09:40

Familie uit MIDWOUD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 6,0
Kennis over het product 4,0
Duidelijkheid offerte 5,0
Reactiesnelheid op vragen n.v.t.
Betaling-/leveringsvoorwaarden n.v.t.
Het naleven van afspraken 6,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 6,0
Montageploeg 6,0
Eindresultaat van uw bestelling 7,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 6,0

Beoordeeld op zaterdag, 26 januari 2013 om 09:34

Gorter uit NIEUWE-NIEDORP

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) we geven jullie voor alles een dikke 10!. Zijn zeer tevreden over alle vragen die jullie hebben gesteld en zullen jullie ook zeker aanbevelen als het ter sprake komt bij vrienden, buren of kennissen. Met vriendelijke groet, familie Gorter/Schuckmann van 4EverEvents ps; over de lampen aan het sierhek hebben wij nog geen beslissing genomen. t Moet eerst mooier weer worden. We houden contact.
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op vrijdag, 25 januari 2013 om 22:23

S.Y. uit WAPENVELD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Top is een top beddrijf. Zal het niet nalaten om jullie aan te bevelen.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) geen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 9,1

Beoordeeld op vrijdag, 25 januari 2013 om 21:48

Willeboordse uit MIDDELBURG

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op vrijdag, 25 januari 2013 om 17:23

Familie uit LELYSTAD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 7,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,5

Beoordeeld op vrijdag, 25 januari 2013 om 17:06

Familie uit KOLHORN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Alleen maar positief.Goede vriendelijke service.
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op vrijdag, 25 januari 2013 om 16:29

Patrick uit HEEMSKERK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) als ik weer iets heb zou ik het zou weer door jullie willen laten levernen, top
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op vrijdag, 25 januari 2013 om 14:15

J. uit ABBEKERK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Het contact met bedrijf/verkoper was prima. De kwaliteit van het product was (na herstel) ook goed. Betaling behoefde pas na uiteindelijke oplevering plaats te vinden. Zeer tevreden hierover.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) De montageploeg monteerde (duidelijk zichtbaar) beschadigde- en/of (plaatselijk) slecht gecoate hekwerken waardoor herstel nodig was. Dit herstel werd in eerste instantie niet adequaat uitgevoerd: dmv verfspuitbus. Na klacht hierover vond afdoende herstel plaats middels nieuwe coating.
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 7,0
Montageploeg 4,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 6,0
 
Gemiddelde 7,6

Beoordeeld op vrijdag, 25 januari 2013 om 14:08

Kees uit AMSTERDAM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,5

Beoordeeld op vrijdag, 25 januari 2013 om 11:43

Dennis uit DE GOORN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 7,0
 
Gemiddelde 8,1

Beoordeeld op vrijdag, 25 januari 2013 om 10:57

R uit HOORN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) - vriendelijk en spontaan personeel - aandacht en serieuze benadering van klacht alsmede soepele/correcte en snelle afwikkeling tot klant tevreden is. - heb goed vertrouwen in dit bedrijf
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,5

Beoordeeld op vrijdag, 25 januari 2013 om 10:55

W. uit AMSTERDAM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) hek ziet er prachtig uit buren vinden het het mooiste hek en poort van de wegb
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) hek zakt iets weg en intercom geeft veel gegil komt wel bij de volgende servicebeurt
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op vrijdag, 25 januari 2013 om 10:31

Familie uit GELDERMALSEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) alles in goede sfeer verlopen geen enkele klacht werk naar volle tevredenheod uitgevoerd
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op vrijdag, 25 januari 2013 om 10:30

Familie uit ALKMAAR

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Mijn hekwerk staat nu ongeveer 3 mnd, dus tot zover ben ik tevreden. Ben er blij mee, ziet er top uit. Van aankoop tot plaatsing ben ik heel goed geholpen. Nogmaals bedankt.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op vrijdag, 25 januari 2013 om 10:17

Top Sierhekwerken

Het beste hekwerk komt van TOP Sierhekwerken.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat eersteklas hekwerk levert en monteert in heel Nederland tegen de scherpste prijs.

Wij hebben een groot assortiment hekwerken, looppoorten en inrijpoorten met verschillende afmetingen, kleuren en hekpunten. Doordat we alles zelf produceren kunnen we alles aanpassen aan de wensen van de klant en de maten van de tuin.

Onze producten zijn standaard verzinkt en kunnen in iedere RAL-kleur worden gepoedercoat. Dit biedt optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden, en geeft u de garantie van een onderhoudsvrij metalen sierhekwerk.

Kortom, bij TOP Sierhekwerken kunt u ongetwijfeld vinden wat u nodig heeft.

U kunt op onze site, www.topsierhek.nl, een online offerte aanvragen. Tevens is het mogelijk om het sierhekwerk zelf te komen bekijken. Onze showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 09.00 t/m 15.00 uur. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak in onze showroom.

Top Sierhekwerken
De Veken 22
1716 KE Opmeer
0226-351310
info@topsierhek.nl