Mogelijk gemaakt door:
Dit zegt de klant.nl - uw kwaliteit verdient meer klanten!
X90
Top Sierhekwerken
De Veken 22
1716KE Opmeer
T: 0226-351310
I: www.topsierhek.nl

Klantenbeoordelingen

8 ,7
99% beveelt Top Sierhekwerken aan!

Top Sierhekwerken 8.7 van de 10 gebaseerd op 328 klanten met 328 beoordelingen.
Contact met verkoper 8,7
Kennis over het product 8,8
Duidelijkheid offerte 8,7
Reactiesnelheid op vragen 8,7
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,8
Het naleven van afspraken 8,8
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,6
Kwaliteit van montage 8,7
Montageploeg 8,7
Eindresultaat van uw bestelling 8,9
Aftersales/service van het bedrijf 8,7
 

Vincent uit DEN HAAG

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Er wordt redelijk snel gereageerd op mijn vragen.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Ik wacht nog steeds op iemand die de motor afstelt op 1 minuut ipv op 30 sec dicht gaan hoe hij nu is afgestelt. Ik heb wat problemen gehad met het verzakken van de poort. Hier heb ik niet echt een goede oplossing voor gehad. Veel zelf moeten doen.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 6,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 7,0
Montageploeg 7,0
Eindresultaat van uw bestelling 7,0
Aftersales/service van het bedrijf 5,0
 
Gemiddelde 7,3

Beoordeeld op vrijdag, 25 januari 2013 om 10:12

Mike uit BAARN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) No nonsense , goed
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,3

Beoordeeld op vrijdag, 25 januari 2013 om 09:04

Dhr. uit OEGSTGEEST

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op vrijdag, 25 januari 2013 om 08:39

Dhr. uit MONTFOORT

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Mooi hek voor een goede prijs
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) We hadden de optie genomen dat het hek 180graden open kan dat is niet gelukt dit zou ik graag nog een keer aangepast hebben. Dat komt omdat het hek strak tegen de muur staat
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 7,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 7,9

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 23:15

Dhr. uit DEN HAAG

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) De sleutels passen niet!
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,4

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 21:59

fam uit OBDAM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) dopjes in het hek
Contact met verkoper 7,0
Kennis over het product 7,0
Duidelijkheid offerte 7,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 7,0
Het naleven van afspraken 6,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 7,0
Aftersales/service van het bedrijf 7,0
 
Gemiddelde 7,1

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 21:46

A. uit OPMEER

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,9

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 21:35

Familie uit LOENEN AAN DE VECHT

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) zeer snel en service gericht, goede kwaliteit
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) geen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,7

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 21:06

Familie uit DEN HELDER

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) HEK STAAT ER STRAK BIJ EN KRIJG VEEL POSITIEVE REACTIES VAN BUURT BEWONERS
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) KON NIET IN ÉÉN KEER GEPLAATST WORDEN VANWEGE MISSIN VAN EEN PAALTJE, EN NA OFFERTE GING DE PREIS OMHOOG VANWEGE BTW VERHOGING
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 20:52

F. uit LELYSTAD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Goed geregeld conform de afspraak
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 20:51

Familie uit VENHUIZEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Prachtig product. Is het geld meer dan waard. Tot nu toe heel tevreden.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Slot gaat een beetje stroef en de verf is daar ook beschadigd.
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,9

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 20:45

R.H. uit ALMELO

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Goede service en prijs/kwaliteit verhouding.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Net iets te strak afgemonteerd. Voor de montage moesten we de schoefbouten afkorten en het paste acht net, 1,5 cm speling in de maximale stand. Tekening / montagehandleiding mocht wel iets duidelijker / uitgebreider.
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 7,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 4,0
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 7,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 20:43

Familie uit WESTER BLOKKER

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) TOP
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,6

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 18:59

Nijman uit SPANBROEK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als bedrijf
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 18:53

Dhr. uit TUITJEHORN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Het hek was in eerste instantie in een verkeerde kleur gecoat, bij uiteindelijke aflevering bleek er ook een grote beschadiging op te zitten. Achteraf hebben ze het netjes op orde gemaakt, maar het heeft wel wat tijd gekost
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 7,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 7,0
 
Gemiddelde 7,9

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 18:21

Familie uit WESTZAAN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,8

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 18:19

Dhr. uit ZWAAG

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 7,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 7,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,1

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 18:15

S. uit JULIANADORP

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,1

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 17:50

Anja uit DEN ILP

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 9,4

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 17:40

Familie uit LANDSMEER

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Na een tweetal storingen stonden de monteurs weer gereed
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) geen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 7,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,6

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 17:37

Karsten uit HOORN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als bedrijf
 
Algemeen
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) nu ik jullie toch heb, er gaat telkens een dopje af. dit js een stopdopje. als deze eraf is dan gaat het hek weer open. gr Maarten
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding n.v.t.
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,3

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 17:28

Familie uit WESTWOUD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Duidelijke offerte. Alles met goed overleg.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Helaas nog een paar blaasjes van verf,na het plaatsen gevonden.Dit hadden de hekkenzetters ook moeten zien.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 7,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 7,0
Montageploeg 6,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 7,0
 
Gemiddelde 7,5

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 17:21

T. uit ZUIDERMEER

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Het is heel mooi geworden en er is goed meegedacht.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Toch best wel duur, maar je hebt er wel wat moois voor jaren voor
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen n.v.t.
Betaling-/leveringsvoorwaarden n.v.t.
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 17:02

fam uit LUTJEBROEK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) wij zijn heel blij met onze poort hadden het 10 jaar eerder moeten doen
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 16:57

W.A.C. uit ROTTERDAM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) een bedrijf om op te bouwen . prima
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 7,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,5

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 16:53

Familie uit ALKMAAR

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) U verkoopt een mooi product!!
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) erg lange levertijd
Contact met verkoper 7,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 7,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 7,5

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 16:48

P uit DEN HELDER

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 16:47

Theo uit ZAANDAM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 9,8

Beoordeeld op donderdag, 24 januari 2013 om 16:47

Top Sierhekwerken

Het beste hekwerk komt van TOP Sierhekwerken.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat eersteklas hekwerk levert en monteert in heel Nederland tegen de scherpste prijs.

Wij hebben een groot assortiment hekwerken, looppoorten en inrijpoorten met verschillende afmetingen, kleuren en hekpunten. Doordat we alles zelf produceren kunnen we alles aanpassen aan de wensen van de klant en de maten van de tuin.

Onze producten zijn standaard verzinkt en kunnen in iedere RAL-kleur worden gepoedercoat. Dit biedt optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden, en geeft u de garantie van een onderhoudsvrij metalen sierhekwerk.

Kortom, bij TOP Sierhekwerken kunt u ongetwijfeld vinden wat u nodig heeft.

U kunt op onze site, www.topsierhek.nl, een online offerte aanvragen. Tevens is het mogelijk om het sierhekwerk zelf te komen bekijken. Onze showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 09.00 t/m 15.00 uur. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak in onze showroom.

Top Sierhekwerken
De Veken 22
1716 KE Opmeer
0226-351310
info@topsierhek.nl