Mogelijk gemaakt door:
Dit zegt de klant.nl - uw kwaliteit verdient meer klanten!
X90
Top Sierhekwerken
De Veken 22
1716KE Opmeer
T: 0226-351310
I: www.topsierhek.nl

Klantenbeoordelingen

8 ,7
99% beveelt Top Sierhekwerken aan!

Top Sierhekwerken 8.7 van de 10 gebaseerd op 328 klanten met 328 beoordelingen.
Contact met verkoper 8,7
Kennis over het product 8,8
Duidelijkheid offerte 8,7
Reactiesnelheid op vragen 8,7
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,8
Het naleven van afspraken 8,8
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,6
Kwaliteit van montage 8,7
Montageploeg 8,7
Eindresultaat van uw bestelling 8,9
Aftersales/service van het bedrijf 8,7
 

Familie uit BLARICUM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Heldere voorlichting, duidelijke offerte, plaatsing hek op afgesproken tijd. Samengevat: kunnen Topsierhek bij iedereen aanbevelen!
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,6

Beoordeeld op zaterdag, 25 juli 2015 om 21:19

Familie uit WOUDENBERG

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Nadat 1 inrijpoort erg zwaar liep, is de motor zonder meer vervangen door een nieuwe. Nu loopt hij prima.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Spuitwerk was met ijzerbramen, maar is door jullie opnieuw bewerkt.
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 9,2

Beoordeeld op zaterdag, 25 juli 2015 om 20:45

Familie uit ABBEKERK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Aardige vakmensen die hun afspraak keurig nakomen.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op zaterdag, 25 juli 2015 om 20:12

Dhr. uit BUNSCHOTEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 9,8

Beoordeeld op zaterdag, 25 juli 2015 om 19:47

Familie uit JULIANADORP

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Mooi Strak hekwerk met goed functionerend draaiwwerk
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Tot nu toe alles perfect. Nu nog afwachten hoe de gevoeligheidis van de verf voor de zilte lucht in Juliana Dorp aan Zee
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen n.v.t.
Betaling-/leveringsvoorwaarden n.v.t.
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,3

Beoordeeld op zaterdag, 25 juli 2015 om 17:01

Monique uit AMERSFOORT

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op zaterdag, 25 juli 2015 om 16:46

Diederik uit ALPHEN AAN DEN RIJN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Mooi hek, bij problemen goede service.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Hek moest twee keer opnieuw worden gesteld en monteur hield geen rekening met verzakte grond en of het hek ook nog goed hangt na ophogen.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 7,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 7,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 7,0
Montageploeg 7,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 7,6

Beoordeeld op zaterdag, 25 juli 2015 om 16:25

Rudsel uit ENSCHEDE

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Ons hekwerk is professioneel geplaatst en is van goede kwaliteit
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op zaterdag, 25 juli 2015 om 15:38

Coby uit ZAANDAM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Ze hebben het juiste advies gegeven i.v.m het plaatsen van het hek. De weg loopt schuin naar beneden, en ze konden ons vertellen wat het mooiste was en hoe ze dat gingen doen. Omdat wij dat nog niet voor ons konden zien, kregen wij s'middags een mail met een duidelijke tekening hoe het eruit zou komen te zien als het klaar was. Prettige mensen en harde werkers!
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Hebben wij niet.
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,9

Beoordeeld op zaterdag, 25 juli 2015 om 14:58

Familie uit WOGNUM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Mooi assortiment, veel keus. Prettig geholpen. Beloften waargemaakt. Uitstekend product. Prachtig resultaat.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Bezoeken op afspraak was mij niet bekend. Daarom 1x voor gesloten deur geweest.
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 9,3

Beoordeeld op zaterdag, 25 juli 2015 om 12:23

Familie uit HEERHUGOWAARD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Goede kwaliteit. Prettig en deskundig advies
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) geen
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 9,8

Beoordeeld op zaterdag, 25 juli 2015 om 10:35

M. uit DE WEERE

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Hek ziet er netjes uit.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Het lipje van de paal wordt in de koker van het hek geschoven. Er blijft ruimte in de koker over waardoor het hek niet vast komt te staan.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 6,0
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 7,8

Beoordeeld op zaterdag, 25 juli 2015 om 10:12

Familie uit UTRECHT

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) snel, duidelijk, vakkundig
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Consekwenties van hellende oprit niet goed doordacht Dit gaf problemen bij de plaatsing. Uiteindelijk hebben wij dit zelf naderhand opgelost door de helling van de oprit te veranderen.
Contact met verkoper 7,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte n.v.t.
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 6,0
Montageploeg 7,0
Eindresultaat van uw bestelling 7,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 7,6

Beoordeeld op zaterdag, 25 juli 2015 om 10:08

villa Trompenberg uit HILVERSUM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) vriendelijk personeel en het hekwerk is zeer netjes geplaats. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) jammer dat er niet is overlegd hoe het hekwerk geplaatst zou worden ivm het plaatsen op een lichte helling. Uiteindelijk wel opgelost maar de wijze waarop had voor ons iets prettiger gekunt.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 9,3

Beoordeeld op zaterdag, 25 juli 2015 om 08:21

Bert uit SCHAGERBRUG

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Snel geplaatst en het ziet er goed uit.
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 23:00

Familie uit WIERINGERWERF

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Goede prijs kwaliteit verhoudiing Vakkundig en snelle plaatsing van opdracht
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 21:56

Margriet uit MIDWOUD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Alleen maar positief. Hek werd geplaatst zoals was afgesproken.
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 21:28

Familie uit MAARSSEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Makkelijk telefonisch bereikbaar, goede service. Net personeel die je vriendelijk te woord staan. Goede adviezen
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 9,7

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 21:18

HJ uit HILVERSUM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Netjes hekwerk geleverd, twee maal zoals besteld. Op tijd en volgens afspraak.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 7,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 7,9

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 21:12

P. uit HEERHUGOWAARD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Goed technisch advies Duidelijke en correcte afspraken
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,6

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 21:05

V. uit AVENHORN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) goed geholpen jullie hebben ook de situatie zelf bekeken
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) geen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 7,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 7,7

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 21:04

Dhr. uit OOSTKNOLLENDAM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) helemaal tevreden
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 20:39

Familie uit HOORN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) goed advies in de showroom, werk netjes uitgevoerd.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) geen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 19:34

Marcel uit DENDERMONDE (Belgi)

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Wij zijn over alles zeer TOP tevreden.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 19:05

Ronald uit OUD BEIJERLAND

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 18:58

Familie uit ZUID-SCHARWOUDE

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Duidelijke informatie en levertijd
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 18:34

Fam uit BARENDRECHT

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Zeer adequaat
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Totaal niet
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,9

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 17:44

H. uit WIJDENES

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Zeer goed advies bij het kiezen van het hekwerk. De planning die is afgegeven is ook na gekomen. Bij het melden van een storing was het binnen 24 uur opgelost.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 17:40

L.H. uit CASTRICUM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 7,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 7,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 7,6

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 17:08

M. uit NOORD-SCHARWOUDE

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Het hek bevalt goed, en ziet er mooi en stevig uit.
Contact met verkoper 7,0
Kennis over het product 7,0
Duidelijkheid offerte 7,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 7,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 7,5

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 16:52

Top Sierhekwerken

Het beste hekwerk komt van TOP Sierhekwerken.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat eersteklas hekwerk levert en monteert in heel Nederland tegen de scherpste prijs.

Wij hebben een groot assortiment hekwerken, looppoorten en inrijpoorten met verschillende afmetingen, kleuren en hekpunten. Doordat we alles zelf produceren kunnen we alles aanpassen aan de wensen van de klant en de maten van de tuin.

Onze producten zijn standaard verzinkt en kunnen in iedere RAL-kleur worden gepoedercoat. Dit biedt optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden, en geeft u de garantie van een onderhoudsvrij metalen sierhekwerk.

Kortom, bij TOP Sierhekwerken kunt u ongetwijfeld vinden wat u nodig heeft.

U kunt op onze site, www.topsierhek.nl, een online offerte aanvragen. Tevens is het mogelijk om het sierhekwerk zelf te komen bekijken. Onze showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 09.00 t/m 15.00 uur. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak in onze showroom.

Top Sierhekwerken
De Veken 22
1716 KE Opmeer
0226-351310
info@topsierhek.nl