Mogelijk gemaakt door:
Dit zegt de klant.nl - uw kwaliteit verdient meer klanten!
X90
Top Sierhekwerken
De Veken 22
1716KE Opmeer
T: 0226-351310
I: www.topsierhek.nl

Klantenbeoordelingen

8 ,7
99% beveelt Top Sierhekwerken aan!

Top Sierhekwerken 8.7 van de 10 gebaseerd op 328 klanten met 328 beoordelingen.
Contact met verkoper 8,7
Kennis over het product 8,8
Duidelijkheid offerte 8,7
Reactiesnelheid op vragen 8,7
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,8
Het naleven van afspraken 8,8
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,6
Kwaliteit van montage 8,7
Montageploeg 8,7
Eindresultaat van uw bestelling 8,9
Aftersales/service van het bedrijf 8,7
 

Sara & Siem uit HOORN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) heel klantgericht en Top kwaliteit .
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,4

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 16:37

Dhr. uit VALKENBURG AD GEUL

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,8

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 15:59

Familie uit KOUDEKERK AAN DEN RIJN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Duidelijke afspraken, netjes afgeleverd, goed meegedacht over in het bijzonder de kleur van het hek.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Aflevering duurde wat langer dan verwacht.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,1

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 15:40

Familie uit ALKMAAR

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Dit is niet negatief bedoeld.Maar jammer genoeg als er wind staat hebben we een fluitend hek.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 9,1

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 14:59

Familie uit SOEST

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Snelle reactie met ontwerptekening. Ruime mogelijkheden voor maatwerk (ook die niet op de website staan).
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 7,0
Het naleven van afspraken 7,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,6

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 13:48

R uit UTRECHT

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Goed kwalitatief hekwerk geleverd volgens afspraak
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen
Contact met verkoper 7,0
Kennis over het product 7,0
Duidelijkheid offerte 7,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 7,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 7,0
 
Gemiddelde 7,5

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 13:44

Familie uit HEERHUGOWAARD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) bij de deurklink van het hekje is iets van de groene verf verdwenen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,7

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 13:22

W uit SLIEDRECHT

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) hekwerk is netjes en volgens afspraak geplaatst, wij zijn er dik tevreden mee.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen n.v.t.
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,3

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 12:45

Piet uit NOORD-SCHARWOUDE

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Prima service hoge kwaliteit voor een juiste prijs
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 12:24

Marga uit VOORBURG

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Goede communicatie, professionele medewerkers, goede kwaliteit product
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) geen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 9,6

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 12:12

Hans uit VOLENDAM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Goede offerte, snelle opvolging, adequate uitvoering
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 11:56

Gerard uit ZEVENHUIZEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 11:43

M. uit AMSTERDAM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Het goed geplaatst
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 11:40

Familie uit DEN HELDER

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Klantvriendelijk, snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) De coating van de looppoort heeft blaasjes/pikkels vermoedelijk als gevolg van het uitgassen van de onderlaag. Aangezien je het poortje dagelijks gebruikt, voel je iedere dag dat de coating niet 100% is. Dit vindt ik jammer. Verder tevreden.
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,6

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 11:11

R. uit LELYSTAD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,9

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 10:57

Dhr. uit HAARLEM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) In 1 woord GEWELDIG!!!!!!!
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) sorry heb ik niet
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 10:56

Familie v uit ALKMAAR

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen n.v.t.
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,3

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 10:50

Familie uit ASSENDELFT

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,4

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 10:36

Rob uit OVERVEEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Mooi en degelijk gemaakt hek, netjes afgewerkt, goed geplaatst
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) De zwarte afwerklak is wat krasgevoelig
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 9,5

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 10:24

Josip uit ROTTERDAM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) - snelle offerte, duidelijke site met voorbeelden - zeer geduldig, geen agressieve verkoop, geeft een vertrouwd gevoel - betaling pas na levering - aftersales is top
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) - niets noemenswaardig
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 6,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 7,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 8,5

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 10:14

J uit LUTJEBROEK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Heel goed werk geleverd!!service goed en snel. Kortom het is Top bij Top sierhekwerken!!!
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen!
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 10:12

Linda uit HAAREN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Goede service. Vriendelijk
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 10:11

Familie uit HEERHUGOWAARD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 9,6

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 10:06

B. uit ALPHEN AAN DEN RIJN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 10:03

Familie uit WERVERSHOOF

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Uitstekend geholpen in de toonzaal. Zeer goede ervaring met de montage van het hek ondanks het slechte weer,wij zijn zeer tevreden over de mannen die het geplaatst hebben. Het resultaat is boven verwachting.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen negatieve ervaringen.
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 10:00

Rita uit HELMOND

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Heel goed advies, goede service. Heel goed en mooi hekwerk. We zijn er superblij mee. Ook de levering. Perfect volgens afspraak, keurig verpakt.
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 09:57

Familie uit ZWAANSHOEK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Ik heb alles op 10 gezet. Wij zijn zeer tevreden. Wij zullen jullie ook aan iedereen aanbevelen. Dank voor de correcte levering. Vriendelijke groet. Ben
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 09:56

Esther uit HOORN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 7,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 7,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op vrijdag, 24 juli 2015 om 09:51

Familie uit DRIEL

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op maandag, 01 september 2014 om 09:33

Familie uit WOERDEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op zondag, 24 augustus 2014 om 22:02

Top Sierhekwerken

Het beste hekwerk komt van TOP Sierhekwerken.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat eersteklas hekwerk levert en monteert in heel Nederland tegen de scherpste prijs.

Wij hebben een groot assortiment hekwerken, looppoorten en inrijpoorten met verschillende afmetingen, kleuren en hekpunten. Doordat we alles zelf produceren kunnen we alles aanpassen aan de wensen van de klant en de maten van de tuin.

Onze producten zijn standaard verzinkt en kunnen in iedere RAL-kleur worden gepoedercoat. Dit biedt optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden, en geeft u de garantie van een onderhoudsvrij metalen sierhekwerk.

Kortom, bij TOP Sierhekwerken kunt u ongetwijfeld vinden wat u nodig heeft.

U kunt op onze site, www.topsierhek.nl, een online offerte aanvragen. Tevens is het mogelijk om het sierhekwerk zelf te komen bekijken. Onze showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 09.00 t/m 15.00 uur. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak in onze showroom.

Top Sierhekwerken
De Veken 22
1716 KE Opmeer
0226-351310
info@topsierhek.nl