Mogelijk gemaakt door:
Dit zegt de klant.nl - uw kwaliteit verdient meer klanten!
X90
Top Sierhekwerken
De Veken 22
1716KE Opmeer
T: 0226-351310
I: www.topsierhek.nl

Klantenbeoordelingen

8 ,7
99% beveelt Top Sierhekwerken aan!

Top Sierhekwerken 8.7 van de 10 gebaseerd op 328 klanten met 328 beoordelingen.
Contact met verkoper 8,7
Kennis over het product 8,8
Duidelijkheid offerte 8,7
Reactiesnelheid op vragen 8,7
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,8
Het naleven van afspraken 8,8
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,6
Kwaliteit van montage 8,7
Montageploeg 8,7
Eindresultaat van uw bestelling 8,9
Aftersales/service van het bedrijf 8,7
 

Familie uit MARKEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Duidelijke brochure. Deskundig advies bij het bepalen van ontwerp en grootte. Levering en vakkundige montage volgens afspraak.
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,5

Beoordeeld op zaterdag, 23 augustus 2014 om 16:55

Familie uit HEEMSKERK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Afspraak is afspraak, goede kwaliteit en netjes geplaatst.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen
Contact met verkoper 7,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 7,9

Beoordeeld op zaterdag, 23 augustus 2014 om 14:02

P. uit HOOFDDORP

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Na het inmeten van het hekwerk van 20m en dat nog wel in een bocht (hoekhuis)paste het hek op de mm
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op woensdag, 20 augustus 2014 om 18:54

Jos uit TILBURG

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Zeer positief, door mee te denken voor een maatwerk oplossing.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Opzich geen, alleen wat lange levertijd wat waarschijnlijk met de vakantie periode te maken had..
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,9

Beoordeeld op dinsdag, 19 augustus 2014 om 20:21

Familie uit DE MEERN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Snel, Accuraat, conform afspraak, goede prijs
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) hek was 2m langer door schuine hoek / contra gewicht
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,9

Beoordeeld op dinsdag, 19 augustus 2014 om 18:36

Familie uit DE GOORN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Vriendelijk ontvangst bij het binnenkomen en zeer klant vriendelijk
Contact met verkoper 7,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,4

Beoordeeld op maandag, 18 augustus 2014 om 20:35

Familie uit ALMERE

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Wij zijn zeer tevreden met ons hekwerk. Er werd goed met ons meegedacht en het hekwerk werd op tijd geleverd en geinstalleerd.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,4

Beoordeeld op zondag, 17 augustus 2014 om 22:24

Familie uit ZWAAG

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product n.v.t.
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,3

Beoordeeld op vrijdag, 15 augustus 2014 om 16:19

Jan uit HOORN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Snelle reactie op offerte aanvraag en de tuinpoort is perfect opgeleverd
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 9,1

Beoordeeld op vrijdag, 15 augustus 2014 om 04:39

Familie uit GROOTEBROEK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Samen in meten wat de klant wil bespreken wat mogenlijk is
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Opmerking bij ons 3 gelijke delen voor bv 150 150 150 neter met boogjes standaard maat160 160 130 wat klant mooier aanzicht vind van afstand
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op donderdag, 14 augustus 2014 om 16:48

Ans en Ton uit EDAM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 7,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 7,8

Beoordeeld op donderdag, 14 augustus 2014 om 12:09

E uit KROPSWOLDE (GR)

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) zeer vakkundig medewerkers
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) geen
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op donderdag, 14 augustus 2014 om 10:15

J. uit LANDSMEER

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Wij kregen deskundig advies en een op maat gemaakt hekwerk volgens klantenwens dat ook nog volgens de planning en in één dag werd geplaatst.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,1

Beoordeeld op donderdag, 14 augustus 2014 om 09:13

Familie uit WOGNUM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Kordaat handelen snelle reacties en prijsopgave verzorgde afwerking cq afhandeling
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op donderdag, 14 augustus 2014 om 08:59

R. uit BROEK OP LANGEDIJK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Keurig volgens afspraak en op tijd geleverd
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Verf van handvat poort laat los
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen n.v.t.
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,7

Beoordeeld op donderdag, 14 augustus 2014 om 06:38

Dhr. uit SPAARNDAM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Alles ingemeten en op maat gemaakt van het erf.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,1

Beoordeeld op woensdag, 13 augustus 2014 om 21:37

J. uit UITGEEST

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Prettig professioneel
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Wat lange productietijd
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 9,2

Beoordeeld op woensdag, 13 augustus 2014 om 21:11

Truus uit PURMEREND

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Prima service, correct, snelle reacties op de e-mails, competent en professioneel. Prima ervaring!
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op woensdag, 13 augustus 2014 om 20:21

Wim uit OUD BEIJERLAND

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Hekwerk ziet er goed uit. Materialen zijn van een goede kwaliteit. Geplaatst in onze tuin is het een plaatje.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 7,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,5

Beoordeeld op woensdag, 13 augustus 2014 om 20:10

MD uit BROEK OP LANGEDIJK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Snelle levering en nette montage. Goed meegedacht tijdens het inmeten
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,7

Beoordeeld op woensdag, 13 augustus 2014 om 17:58

Familie uit SPIERDIJK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Kennis van de producten en mogelijkheden.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Een kopje koffie tijdens het gesprek zou lekker geweest zijn....
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op woensdag, 13 augustus 2014 om 17:52

de kleine stolp uit AARTSWOUD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op woensdag, 13 augustus 2014 om 17:22

Dhr. uit MEDEMBLIK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op woensdag, 13 augustus 2014 om 17:20

Fam. uit WERVERSHOOF

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Topsierhekwerk neemt de tijd voor je om goed in kaart te brengen wat je wilt. Ze komen met een duidelijke en scherpe offerte. En uiteindelijk belangrijkste positieve ervaring: het eindresultaat ziet er prachtig uit!
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) geen, alles verliep naar wens!
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op woensdag, 13 augustus 2014 om 17:14

familie uit BLOKKER

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Correct duidelijk geholpen, goed advies, alle bijbehorende schroeven etc. Keurig geleverd. Klantvriendelijk. Mooi eindproduct.
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op woensdag, 13 augustus 2014 om 16:36

Andre uit LISSERBROEK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Perfecte levering van een mooi uitziend hekwerk. Ik zal jullie aan anderen adviseren. De levering is goed gekomen na wat aanvangsstrubbelingen. probleem is perfect opgelost.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Iets minder duidelijke advisering. Maar probleem is goed opgelost. Wanneer jullie leveren zoals jullie bij mij gedaan hebben kost het een keer veel geld. Dit betreft de levering en betaling.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden n.v.t.
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op woensdag, 13 augustus 2014 om 16:33

J. uit ALKMAAR

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Ben zeer tevreden met de geboden informatie over en de kwaliteit van de geleverde materialen. Ik vond dat men zeer klantvriendelijk was
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling n.v.t.
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,6

Beoordeeld op woensdag, 13 augustus 2014 om 16:26

M. uit DE RIJP

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Mooi en snel geplaatst. Helaam naar wens
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Enige minpunt is dat de schroeven niet in dezelfde kleur zijn.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op woensdag, 13 augustus 2014 om 16:14

Familie uit HILVERSUM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 7,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 7,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,1

Beoordeeld op vrijdag, 13 juni 2014 om 16:42

Dhr. uit ZWOLLE

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Zeer robuuste looppoort
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Jammer van het zwarte handvat bij de witte looppoort. Afwerking is wat ruw, niet strak
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 6,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 5,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,3

Beoordeeld op zaterdag, 07 juni 2014 om 00:23

Top Sierhekwerken

Het beste hekwerk komt van TOP Sierhekwerken.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat eersteklas hekwerk levert en monteert in heel Nederland tegen de scherpste prijs.

Wij hebben een groot assortiment hekwerken, looppoorten en inrijpoorten met verschillende afmetingen, kleuren en hekpunten. Doordat we alles zelf produceren kunnen we alles aanpassen aan de wensen van de klant en de maten van de tuin.

Onze producten zijn standaard verzinkt en kunnen in iedere RAL-kleur worden gepoedercoat. Dit biedt optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden, en geeft u de garantie van een onderhoudsvrij metalen sierhekwerk.

Kortom, bij TOP Sierhekwerken kunt u ongetwijfeld vinden wat u nodig heeft.

U kunt op onze site, www.topsierhek.nl, een online offerte aanvragen. Tevens is het mogelijk om het sierhekwerk zelf te komen bekijken. Onze showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 09.00 t/m 15.00 uur. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak in onze showroom.

Top Sierhekwerken
De Veken 22
1716 KE Opmeer
0226-351310
info@topsierhek.nl