Mogelijk gemaakt door:
Dit zegt de klant.nl - uw kwaliteit verdient meer klanten!
X90
Top Sierhekwerken
De Veken 22
1716KE Opmeer
T: 0226-351310
I: www.topsierhek.nl

Klantenbeoordelingen

8 ,7
99% beveelt Top Sierhekwerken aan!

Top Sierhekwerken 8.7 van de 10 gebaseerd op 328 klanten met 328 beoordelingen.
Contact met verkoper 8,7
Kennis over het product 8,8
Duidelijkheid offerte 8,7
Reactiesnelheid op vragen 8,7
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,8
Het naleven van afspraken 8,8
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,6
Kwaliteit van montage 8,7
Montageploeg 8,7
Eindresultaat van uw bestelling 8,9
Aftersales/service van het bedrijf 8,7
 

R. uit HERKINGEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Topsierhekwerken staat voor: - Klantvriendelijkheid met een goed advies! - Goede prijs-kwaliteit verhouding! - Prima aftersales ! Een echte aanrader. Het volgende hek komt hier zeker weer vandaan.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Waren er niet.
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,9

Beoordeeld op woensdag, 30 oktober 2013 om 17:23

CD uit HOORN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) snel offerte gehad, plaatsing van hek prima gegaan in overleg met ons
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) niet van toepassing
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 9,5

Beoordeeld op woensdag, 30 oktober 2013 om 17:18

M. uit ALKMAAR

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Heel snelle reactie. Goed advies. Prachtig hek en keurig geplaatst.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) geen negatieve ervaring
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op woensdag, 30 oktober 2013 om 16:54

Fam uit UITGEEST

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Mooi hek geworden. Zelf geplaatst, was prima te doen. Miste alleen wat schroeven en moertjes. Deze zijn uiteindelijk wel nageleverd.
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,9

Beoordeeld op woensdag, 30 oktober 2013 om 16:32

J. uit LELYSTAD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,1

Beoordeeld op woensdag, 30 oktober 2013 om 16:30

Familie uit NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Professionele levering van een kwalitiatief goed product.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product n.v.t.
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op woensdag, 30 oktober 2013 om 16:24

Familie uit MAARTENSDIJK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Goede keuzemogelijkheden. Adequate offerte. Vlotte levering en plaatsing. Kwaliteit hek en montage goed
Contact met verkoper 6,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 6,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 7,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 7,7

Beoordeeld op woensdag, 30 oktober 2013 om 16:15

Hoveniersbedrijf uit DEVENTER

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 7,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 7,8

Beoordeeld op woensdag, 30 oktober 2013 om 16:08

Familie uit HEERHUGOWAARD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Duidelijke offerte. Snelle plaatsing. Prima pris-/kwaliteitsverhouding
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) geen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,9

Beoordeeld op woensdag, 30 oktober 2013 om 15:55

Familie uit UITGEEST

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Snelle service, alles conform afspraak, goede kwaliteit
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Het zou prettig zijn geweest als vooraf verteld zou zijn dat de aangebrachte coating ervoor zorgt dat montage een stuk lastiger is. Wellicht kunt u uit service aanbieden de coating op de montagedelen af te schuren.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling n.v.t.
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op woensdag, 30 oktober 2013 om 15:50

Familie uit WOGNUM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Wij zijn zeer blij met ons fraaie hek en de nalevering van een uniforme bediening voor zowel hek als garagedeur. Afspraken duidelijk, montage zeer netjes, snel en vakkundig.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen, behalve dat het ons veel tijd kost om alle complimentjes over ons mooie hek in ontvangst te nemen ;)
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op donderdag, 15 augustus 2013 om 15:59

J. Nat & zn. b.v. uit STOMPETOREN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als bedrijf
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Top, een goede basis om wellicht in de toekomst weer van uw diensten gebruik te maken!
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op maandag, 12 augustus 2013 om 12:11

Familie uit ALKMAAR

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Goede ondersteuning bij keuze materiaal, kleur en uitvoering. Afspraken helder en worden goed na gekomen. Vriendelijk en service gericht. Een aanrader.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,3

Beoordeeld op woensdag, 31 juli 2013 om 16:23

Familie uit HEEMSKERK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Alleen maar positieve ervaringen. We zijn heel blij met ons hek!
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) hebben we niet!
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op dinsdag, 30 juli 2013 om 21:00

Familie uit HEERHUGOWAARD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Kort, direct en kennis van zaken
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Uit de omschrijving kwam ik niet uit de plaatsing van de plastic dopjes [of deze paste niet] Met vriendelijke groeten, Wil en Anke Wijnker
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,5

Beoordeeld op zaterdag, 27 juli 2013 om 18:46

Familie uit HENSBROEK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Snel en duidelijk
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Door onnauwkeurig inmeten missen we een paal tegen de muur.Dat is jammer maar het hekwerk staat mooi.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 7,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,1

Beoordeeld op dinsdag, 23 juli 2013 om 22:20

Arjan uit ENKHUIZEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als bedrijf
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 7,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,5

Beoordeeld op dinsdag, 23 juli 2013 om 17:18

Familie uit VOLENDAM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Wij zijn heel tevreden over de geleverde poort.
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op dinsdag, 23 juli 2013 om 17:04

Wildeman uit HEINENOORD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als bedrijf
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Zeer tevreden over alles.
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 9,1

Beoordeeld op maandag, 22 juli 2013 om 19:24

A. uit BAAK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Zeer tevreden over service en contact in hele proces
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 9,9

Beoordeeld op maandag, 22 juli 2013 om 17:08

Theo uit GELDERMALSEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) geen op of aanmerkingen correct
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) geen op of aanmerkingen correct
Contact met verkoper 7,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 7,9

Beoordeeld op maandag, 22 juli 2013 om 15:08

Ron uit DEN HAAG

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 7,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op maandag, 22 juli 2013 om 07:48

Mevr. uit ALKMAAR

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Vriendelijk, accuraat en prima materiaal
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) n,v,t,
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,1

Beoordeeld op zondag, 21 juli 2013 om 22:06

Familie uit SCHOORL

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling n.v.t.
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,4

Beoordeeld op zondag, 21 juli 2013 om 21:41

Familie uit ALEMRE-HAVEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 7,0
Kennis over het product 7,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op zondag, 21 juli 2013 om 20:05

Familie uit ZWANENBURCH

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Snel open en duidelijk en klantgericht werken.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,2

Beoordeeld op zondag, 21 juli 2013 om 19:06

Mevr. uit BERGEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Het kinderslot is nog steeds niet geplaatst.Jammer dat ik de rekening heb betaald.
Contact met verkoper 7,0
Kennis over het product 7,0
Duidelijkheid offerte 7,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 7,0
Het naleven van afspraken 1,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 7,0
Montageploeg 7,0
Eindresultaat van uw bestelling 3,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 6,0

Beoordeeld op zondag, 21 juli 2013 om 01:55

Familie uit MEDEMBLIK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Prachtig hek mooi strak geplaatst. Vriendelijke en vakkundige verkoper en medewerkers. Jullie mogen ons als referentie gebruiken. Ik heb overigens per mail wat foto's gezonden voor op jullie site.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op zaterdag, 20 juli 2013 om 21:33

R.M. Beunder uit BENNINGBROEK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) reeds een mail verstuurd
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 7,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 7,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,6

Beoordeeld op zaterdag, 20 juli 2013 om 16:21

Nijmeijer uit GOOR

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) geweldig mooi hekwerk en zeer prettige monrage ploeg ,uitermate tevreden
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,9

Beoordeeld op zaterdag, 20 juli 2013 om 00:00

Top Sierhekwerken

Het beste hekwerk komt van TOP Sierhekwerken.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat eersteklas hekwerk levert en monteert in heel Nederland tegen de scherpste prijs.

Wij hebben een groot assortiment hekwerken, looppoorten en inrijpoorten met verschillende afmetingen, kleuren en hekpunten. Doordat we alles zelf produceren kunnen we alles aanpassen aan de wensen van de klant en de maten van de tuin.

Onze producten zijn standaard verzinkt en kunnen in iedere RAL-kleur worden gepoedercoat. Dit biedt optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden, en geeft u de garantie van een onderhoudsvrij metalen sierhekwerk.

Kortom, bij TOP Sierhekwerken kunt u ongetwijfeld vinden wat u nodig heeft.

U kunt op onze site, www.topsierhek.nl, een online offerte aanvragen. Tevens is het mogelijk om het sierhekwerk zelf te komen bekijken. Onze showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 09.00 t/m 15.00 uur. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak in onze showroom.

Top Sierhekwerken
De Veken 22
1716 KE Opmeer
0226-351310
info@topsierhek.nl