Mogelijk gemaakt door:
Dit zegt de klant.nl - uw kwaliteit verdient meer klanten!
X90
Top Sierhekwerken
De Veken 22
1716KE Opmeer
T: 0226-351310
I: www.topsierhek.nl

Klantenbeoordelingen

8 ,7
99% beveelt Top Sierhekwerken aan!

Top Sierhekwerken 8.7 van de 10 gebaseerd op 328 klanten met 328 beoordelingen.
Contact met verkoper 8,7
Kennis over het product 8,8
Duidelijkheid offerte 8,7
Reactiesnelheid op vragen 8,7
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,8
Het naleven van afspraken 8,8
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,6
Kwaliteit van montage 8,7
Montageploeg 8,7
Eindresultaat van uw bestelling 8,9
Aftersales/service van het bedrijf 8,7
 

G. uit HOORN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Duidelijkheid over offerte en levertijd. De verkoper die aan huis kwam had goede kennis van zaken.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Enkele tegen van de bestaande bestrating zijn bij plaatsen van het hek gebroken. Opsluitband onder het hek had wat netter geplaatst kunnen worden.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 6,0
Montageploeg 6,0
Eindresultaat van uw bestelling 7,0
Aftersales/service van het bedrijf 7,0
 
Gemiddelde 7,4

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 22:02

Familie uit WERVERSHOOF

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) wij zijn heel erg tevreden met het geleverde hekwerk,maar dat getuigd natuurlijk al uit het rapport cijfer,ga zo door zeggen wij dan. Groeten, Fam.Steltenpool
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 21:27

Familie uit BEST

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) heb meerdere offertes aangevraagd, was de enige die zelf reageerde, wat wij zeer positief vinden. snelle reactie ook offerte aan huis. vriendelijke man. zeer positief
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,9

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 15:37

Brilshop uit SPANBROEK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) .
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 15:04

Familie uit BLOKKER

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) wij vonden en vinden het een goede samenwerking en een correcte behandeling c.q. afhandeling c.weel
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling n.v.t.
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,3

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 14:26

Hollander BV uit BREEZAND

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als bedrijf
 
Algemeen
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 7,0
Montageploeg 7,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,2

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 14:18

Lieselot uit UTRECHT

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Prettige samenwerking, goed product
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 7,0
Montageploeg 7,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 7,9

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 13:32

E.P.H. uit HEILOO

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 12:52

W. uit SPANBROEK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) tevreden
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) geen
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 12:17

Familie uit URSEM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Zeer tevreden over het proces én het eindproduct. Prachtig balkonhek, mooi gemaakt, mooi afgewerkt en professioneel bevestigd.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,2

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 12:11

Familie uit EGMOND A/D HOEF

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Mooi hekwerk dat zeer netjes geplaatst is tegen een prima prijs- kwalteits verhouding Ik zou een ieder jullie adres aanbevelen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen n.v.t.
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 9,1

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 11:33

Familie uit JULIANADORP

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Absoluut prima vakwerk.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,3

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 11:11

Familie uit HOORN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Het bedrijf heet TOP sierhekwerken . Wij kunnen de hele ervaring ook alleen maar als TOP beschrijven. Deskundig, vlot en vriendelijk.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Geen
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 10:53

Familie Beerepoot uit SPANBROEK

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) alles helemaal Top !!!
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 10:53

Kesselaar uit STOMPETOREN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken n.v.t.
Prijs- kwaliteitsverhouding n.v.t.
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,5

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 10:26

Dhr. uit DE GOORN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) alles was tot in de puntjes verzorgd
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) geen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 10:19

Familie uit HOOGWOUD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Goede en snelle service! Zeer tevreden
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 9,6

Beoordeeld op vrijdag, 19 juli 2013 om 09:57

Mevr. uit AMSTERDAM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) zeer betrouwbaar bedrijf die haar afspraken nakomt.
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 9,0
 
Gemiddelde 8,9

Beoordeeld op donderdag, 04 april 2013 om 20:53

Dhr. uit EINDHOVEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) zitten beschadigingen op hekwerk en er zou contact worden opgenomen voor meerdere bestellingen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 1,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 6,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 5,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 7,3

Beoordeeld op dinsdag, 26 maart 2013 om 16:38

N. uit AMSTERDAM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Uitermate correcte behandeling
Contact met verkoper 10,0
Kennis over het product 10,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 10,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 10,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 10,0
Aftersales/service van het bedrijf 10,0
 
Gemiddelde 10,0

Beoordeeld op woensdag, 13 februari 2013 om 10:20

Familie uit HEERHUGOWAARD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) De ophangogen op de palen van de inrijpoort waren niet op de juiste hoogte gemonteerd. Deze zijn in het werk afgeslepen en op de juiste hoogte gemonteerd. De plekken waar ze zijn afgeslepen op de palen zijn dan wel met verf behandeld maar verf is geen poedercoating.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op dinsdag, 12 februari 2013 om 09:18

Familie uit BILTHOVEN

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) We zijn zeer tevreden!
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling n.v.t.
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op zaterdag, 09 februari 2013 om 12:25

Liesbeth uit BUSSUM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Deze mail kwam in mijn spamfolder terecht, omdat er geen afzender bekend was. Kan misschiein beter?
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op donderdag, 07 februari 2013 om 15:51

Paul

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage n.v.t.
Montageploeg n.v.t.
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,1

Beoordeeld op woensdag, 06 februari 2013 om 22:12

Mevr. uit HOOFDDORP

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) ik ben heel tevreden met het geheel het hek is mooi de monteur een nette man en wanneer ik nog een hekwerk laat plaatsen kom ik zeker weer bij uw bedrijf. met vriendelijke groeten Anna Amerongen.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 8,0

Beoordeeld op woensdag, 06 februari 2013 om 15:16

HJ uit HEERHUGOWAARD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) Op 1 plek komt het poeder door de coating (10cm). Heb hierover nog niet gecommuniceerd.
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 10,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 10,0
Het naleven van afspraken 10,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 7,0
Kwaliteit van montage 10,0
Montageploeg 10,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,1

Beoordeeld op zaterdag, 02 februari 2013 om 12:14

J uit TILBURG

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 9,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 9,0
Reactiesnelheid op vragen 9,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 9,0
Kwaliteit van montage 9,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf n.v.t.
 
Gemiddelde 9,0

Beoordeeld op vrijdag, 01 februari 2013 om 22:01

Familie uit CASTRICUM

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) DIK TEVREDEN
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 8,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 8,0
Eindresultaat van uw bestelling 9,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,1

Beoordeeld op woensdag, 30 januari 2013 om 16:33

Familie uit LELYSTAD

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Omschrijf uw positieve ervaring(en) Moest wel bij de montage aanwezig zijn, anders ging het mis.
Omschrijf uw negatieve ervaring(en) veel beschadigingen bij aflevering
Contact met verkoper 7,0
Kennis over het product 8,0
Duidelijkheid offerte 7,0
Reactiesnelheid op vragen 7,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 7,0
Het naleven van afspraken 8,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 6,0
Montageploeg 6,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 7,0
 
Gemiddelde 7,2

Beoordeeld op woensdag, 30 januari 2013 om 13:44

C. uit GROOT-AMMERS

Aanbeveling: Ja
Ik beoordeel als particulier
 
Algemeen
Contact met verkoper 8,0
Kennis over het product 9,0
Duidelijkheid offerte 8,0
Reactiesnelheid op vragen 8,0
Betaling-/leveringsvoorwaarden 9,0
Het naleven van afspraken 9,0
Prijs- kwaliteitsverhouding 8,0
Kwaliteit van montage 8,0
Montageploeg 9,0
Eindresultaat van uw bestelling 8,0
Aftersales/service van het bedrijf 8,0
 
Gemiddelde 8,4

Beoordeeld op dinsdag, 29 januari 2013 om 21:44

Top Sierhekwerken

Het beste hekwerk komt van TOP Sierhekwerken.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat eersteklas hekwerk levert en monteert in heel Nederland tegen de scherpste prijs.

Wij hebben een groot assortiment hekwerken, looppoorten en inrijpoorten met verschillende afmetingen, kleuren en hekpunten. Doordat we alles zelf produceren kunnen we alles aanpassen aan de wensen van de klant en de maten van de tuin.

Onze producten zijn standaard verzinkt en kunnen in iedere RAL-kleur worden gepoedercoat. Dit biedt optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden, en geeft u de garantie van een onderhoudsvrij metalen sierhekwerk.

Kortom, bij TOP Sierhekwerken kunt u ongetwijfeld vinden wat u nodig heeft.

U kunt op onze site, www.topsierhek.nl, een online offerte aanvragen. Tevens is het mogelijk om het sierhekwerk zelf te komen bekijken. Onze showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 09.00 t/m 15.00 uur. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak in onze showroom.

Top Sierhekwerken
De Veken 22
1716 KE Opmeer
0226-351310
info@topsierhek.nl